5 könyv, amit el kell olvasnod májusban

Már csak egy hónap és itt a nyár, ahol tuti nem lesz időd olvasgatni a kertiparti meghívások miatt. Csípd el a májusi újdonságokat és töltődj fel a képzeletmozidban.

5 könyv, amit el kell olvasnod májusban

Stan Lee Peter David: Stan Lee – Fantasztikus életem – A Marvel Comics története

A mozikban már dübörög A Bosszúállók Végjáték sztorija, ami a Marvel szupercsapatának valószínűleg utolsó nagy dobása volt. A szuperhős univerzum atyjaként tisztelt Stan Lee nem mindennapi életét mutatja be ez a könyv, ami igazi must-read darab, ha odavagy Pókemberért, Hulkért és a többi hősér, akiket Stan álmodott meg. Vigyázz, mert a pasid is lecsap majd a könyvre!

Kossuth Kiadó, 3990 Ft


Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

A nyár közeledtével pontosan azt kapod ettől a könyvtől, amire vágysz: egy szexi flörtölős sztorit. A főszereplő csaj belekeveredik egy egyéjszakás kalandba gyerekkori bálványával, Eli Walsh-sel, amit már az ébredés pillanatában megbán. Sajnos komolyan kellett volna vennie, amikor a szupersztár közölte vele, hogy az övék az éjszaka, a lány mégis reménytelenül beleszeretett.

Álomgyár Kiadó, 3899 Ft

B.E. Elle: Hazugok

Rea a táncosok királynője, ami annyira idegesíti az egyik táncos lányt, hogy hazugságháborút indít ellene, amivel alaposan lejáratja őt. A megbántott Rea ezért a szerelembe menekül, viszont a hazugságok a románcát is elérik és egyre bizonytalanabbá válik, hogy vajon túléli-e a friss kapcsolata az undok gonoszkodást.

Álomgyár Kiadó, 3899 Ft

M. Robinson: El Diablo

Hihetetlenül őszinte, brutális szavakkal megspékelve, hogy még jobban átjöjjön a főszereplő srác kegyetlen énje. Ezt ígéri a könyv, aminek a középpontjában egy gonosz férfi áll, aki eddig mindenkivel rosszul bánt, most mégis beleszeret egy törékeny balerinába és a végsőkig meg akarja őt védeni. A kérdés persze az, hogy saját magától is meg tudja-e óvni a szerelmét.

Könyvmolyképző Kiadó, 3999 Ft

Elizabeth Macneal: Babák városa

Két testvér, Iris és Rose babákat készít és az ezért kapott pénzből próbálják magukat eltartani. Iris azonban ennél sokkal többre vágyik, ezért meg sem áll Londonig, hogy valóra váltsa az álmait. Azzal azonban nem számol, hogy egy mániákus férfi keresztezi majd az útját, aki pillanatok alatt teheti tönkre az addig felépített életét.

Geopen Kiadó, 3990 Ft

Még több

Te Te Te