Majdnem belehalt a botox-partyba ez a nő

Elképesztő, hogy ez megtörténhetett!

Majdnem belehalt a botox-partyba ez a nő

Egy 29 éves brit nő, Rachael Knappier kamaszkora óta elégedetlen volt a szájával, mert egy baleset miatt a felső ajkán volt egy apróbb dudor. Mivel korábban már volt egy kisebb mértékű szájfeltöltése, illetve a homlokát is botoxoltatta, nem félt a hasonló beavatkozásoktól.

Nemrég például egy botox-partyn vett részt, ahol egy plasztikai sebész odalépett hozzá és azt mondta, 220 angol fontért, vagyis kábé 82 ezer Ft-ért eltünteti a szájáról a nem túl szép puklit. Annyira meggyőző volt, hogy a lány belement.

„Azt mondta nekem, hogy helyrehozza azt, ami miatt a legbizonytalanabbnak érzem magam. Erre szerintem nem sokan tettek volna még fel kérdéseket” – mondta a fiatal nő.

A kezelés látszólag rendben ment, késő estig Rachael nem érezte, hogy bármi gond lenne. Éjjel azonban erős fájdalomra ébredt, amikor pedig belenézett a tükörbe, elborzadt a látványtól. A szája vörös volt és négyszeresére dagadt. Azonnal elindult a kórházba.

Az orvosok megállapították, hogy az állítólagos profi plasztikai sebész véletlenül átszúrt egy artériát a nő ajkában, ami így elzáródott. Egy ideig úgy tűnt, Rachael a szörnyű baki miatt elveszíti a felső ajkát, rosszabb esetben pedig meghalhatott volna. Szerencsére a kórházban megmentették, teljesen felépült.

A történetét a napokban egy brit reggeli tévéműsorban mesélte el, azt szeretné ugyanis, ha mások nem járnának úgy, mint ő. Nagyon durva, igaz?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te