Teljesen bekékültek a beauty blogger ajkai a feltöltés után

Készülj fel, mert sokkoló sztori következik!

Teljesen bekékültek a beauty blogger ajkai a feltöltés után

Sajnos nagyon gyakran bukkannak fel a neten sztorik brutálisan elrontott ajakfeltöltésekről, de az tuti, hogy ez a mostani az egyik legdurvább történet!

Cassidy Valentine, a londoni vlogger ellátogatott egy klinikára, akik ingyen injekciókat ígértek neki, mivel arról mesélt egy videójában, hogy gondok vannak az önbizalmával – és azt remélte, egy ajakfeltöltés után jobban érezné magát a bőrében. A lány kíváncsi volt a kezelésre, és még azt is felajánlotta, hogy kifizeti, mert nem akarta azzal befolyásolni a követőit, hogy kirak egy szponzorált posztot az ingyenes időpontért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cassidy Valentine (@cassidyvalentine) által megosztott bejegyzés, Ápr 25., 2019, időpont: 12:59 (PDT időzóna szerint)

Azonban pár órával az injekciózás után (amit egy kozmetikus csinált, nem pedig orvos) az ajkai elkezdtek bedagadni és elkékülni. Képzeld, erre összesen annyit tanácsoltak neki, hogy szedjen antihisztamint a gyulladásra, azonban amikor Cassidy egy másik klinika véleményét is kikérte, azt a választ kapta, hogy az ajka haldokolik, és nincs pulzusa, mert egy artéria elzáródott.

„Ha nem beszéltem volna a másik klinikával, már nem lenne felső ajkam, ami nem tudom, milyen hatással lett volna a mentális egészségemre” – mesélte a lány.

Cassidy a sztorijával arra szerette volna felhívni a nők figyelmét, hogy semmiképpen se kozmetikussal végeztessenek el hasonló kezeléseket, hanem hozzáértő orvosokkal!

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te