2019.05.19.@ 06.05

Ez a nő temetéssel kötné egybe az esküvőjét

A menyasszonyoknak általában vad elképzeléseik vannak, de ez tényleg mindent felülmúlt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a nő temetéssel kötné egybe az esküvőjét

Rengeteget olvashattál már olyan menyasszonyokról, akik hihetetlenebbnél hihetetlenebb ötletekkel állnak elő csak azért, hogy az ő esküvőjük legyen a legegyedibb. Ezt viszont már tutira senki nem szárnyalja túl. Egy amerikai menyasszony azzal lett híres, hogy közzétette Facebookon, milyen lesz az esküvője. Pontosabban, hogy az esküvője egyben egy temetés is lesz. Még mielőtt túlságosan is megijednél, nem a vőlegény halt meg, hanem a menyasszony nagynénje, akit viszont annyira szeretett, hogy azt akarta, ő is legyen ott az esküvőn.

Mivel a nagynéni pár nappal a tervezett esküvő előtt hunyt el, a menyasszony kitalálta, hogy a templomi esküvő legyen egyben a halott rokon virrasztása is, így körbeküldte a családtagoknak és a barátoknak, hogy változott a terv.

„Kedves barátaink és családunk, sokan biztos hallottátok már, hogy Karen néni sajnos meghalt. Mélyen elszomorít minket az elvesztése, de ígérjük, hogy emiatt nem halasztjuk el az esküvőt…” – írja a nő a posztban, majd azzal folytatja, hogy a temetés költségét már nem engedhetik meg maguknak, így összekötik azt az esküvővel.

A kommentek közt nyilván sokan kezdtek el szörnyülködni és teljesen kiakadni az ötlettől, ám az egyik hozzászóló mindenkit megnyugtatott, hogy a nagynéni nagyon szerette az esküvőket, így szép dolog, hogy egy utolsón még részt vehet. Te mit szólnál, ha egy ilyen lagzira hívnának meg?

Címkék: ciki érdekes esküvő furcsa kiakadtak lagzi menyasszony temetés vőlegény

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Rossz hír a Netflix rajongóknak!

Rossz hír a Netflix rajongóknak!

Ennek nagyon nem fogsz örülni....

3 tipp, hogy rendbehozd a bőröd a party után

Egy átbulizott éjszaka után te is száraznak, piszkosnak és nehéznek érzed a bőröd? Mutatjuk, hogyan varázsolhatod egészségessé és ragyogóvá néhány pillanat alatt!

A bőrápolási termék, ami nélkül ne indulj el fesztiválra

Tudtad, hogy ilyenkor rengeteg veszélynek van kitéve a bőröd? Mutatjuk, mivel regenerálhatod egy lépésben az átbulizott esték után!

Hogyan készítsd fel a bőröd a fesztiválszezonra?

A fesztiválozás alatt a bőröd extrém körülményeknek van kitéve, amire azt alaposan fel kell készítened - most kiderítheted, hogyan!

Az egész internet most ezt a párt keresi

És az ok elképesztően aranyos!

Imádsz utazni? Megtaláltuk az álommelód!

Bár gyakrabban hirdetnének meg ilyen állásokat!

Kiderült: Így lehetsz boldogabb a munkádban

Nem mindig a felmondás a megoldás, ha boldogtalan vagy az irodában. Könnyen smiley övezetté varázsolhatod a melós mindennapokat.

3 dolog, amin változtatnod kell, hogy jobban aludj

Ha megfogadod ezt a pár tanácsot, minden nap kipihenten ébredhetsz!

Ennél viccesebb Facebook oldalt még nem láttál!

Annyit elárulunk, hogy Adam Sandlerhöz van köze...

Így keress több pénzt a horoszkópod szerint

Turbózd fel a bankszámládat a csillagok segítségével!