2019.05.22.@ 13.05

Kamuztak a Trónok harca készítői?

Ez most nagy csalódás…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kamuztak a Trónok harca készítői?

Nyilván, mondanunk sem kell, de: spoilerek jönnek!

A Trónok harca utolsó epizódja megmutatta, nagyjából hogyan is alakul a Starkok sorsa. Bran Westeros új királya, Sansa Észak királynője lett, Jon átment a Falon túlra a Vadakkal, Arya pedig elindult felfedezni mi is van Westerostól nyugatabbra. És mivel már eleve egy csomó spin-off készítését beígérték a Trónok harca alkotói (az előzménysorozat munkálatai már elvileg meg is kezdődtek), ezért logikusan reménykedni kezdtek a fanok egy Aryáról szóló soriban. Főleg, hogy ez a szál egyáltalán nem tűnt lezártnak a többihez képest, sőt kifejezetten úgy csinálták meg, hogy a néző azonnal elkezdjen kattogni azon, mit is talál arra Arya.

„Nem fogok hazudni, ha csinálnak egy spin-offot Arya kalandjairól, tutira megnézném. Az lehetne a címe, hogy Westerostól nyugatra,”

„Adnám, ha lenne Arya kalandjairól Trónok harca spin-off sorozat. Komolyan.” 

És bár tényleg elképesztően jól hangzik egy ilyen széria, az HBO főnöke már most lehűtötte a kedélyeket. Casey Bloys, a csatorna programigazgatója a The Hollywood Reporter nevű filmes magazinnak nyilatkozta, hogy bármilyen spin-off is készül a GoT-ból, az mindenképpen az eredeti események előtt fog játszódni.

„Nem, nem, nem lesz folytatás. Azt szeretnénk, ha a Trónok harca, D. B. Weiss és David Benioff sorozata különálló egység legyen. Nem akarok ebből a világból kivenni karaktereket, hogy aztán valaki más képzelete szerint alakuljon a sorsuk” – mondta Casey.

„Szeretném békén hagyni ezt a művészi alkotást. Különben is, George R. R. Martin (az eredeti könyvek írójának) egy elképesztően hatalmas világot alkotott, rengeteg oldalát bemutathatjuk. Azért próbálunk egy kicsit eltávolodni az eredetitől, hogy ne ugyanazt csináljuk meg újra. Úgyhogy most egy folytatás vagy egy már létező szereplő sorsának továbbgondolása egyáltalán nem logikus lépés a számunkra”– fejtette ki az okokat.

Te megnézted volna Arya kalandozásait az új világban?

Címkék: arya stark folytatás hbo kiderült spin off trónok harca

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Az egész internet most ezt a párt keresi

Az egész internet most ezt a párt keresi

És az ok elképesztően aranyos!

Imádsz utazni? Megtaláltuk az álommelód!

Bár gyakrabban hirdetnének meg ilyen állásokat!

Kiderült: Így lehetsz boldogabb a munkádban

Nem mindig a felmondás a megoldás, ha boldogtalan vagy az irodában. Könnyen smiley övezetté varázsolhatod a melós mindennapokat.

3 dolog, amin változtatnod kell, hogy jobban aludj

Ha megfogadod ezt a pár tanácsot, minden nap kipihenten ébredhetsz!

Ennél viccesebb Facebook oldalt még nem láttál!

Annyit elárulunk, hogy Adam Sandlerhöz van köze...

Így keress több pénzt a horoszkópod szerint

Turbózd fel a bankszámládat a csillagok segítségével!