2019.05.23.@ 14.05

„Így tette tönkre az álmatlanság az egész életemet”

Olvasd el az újságírónő hihetetlen küzdelmét az alvászavarral!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Így tette tönkre az álmatlanság az egész életemet”

Miranda Levy, egy londoni újság volt szerkesztője úgy döntött, hogy megosztja évek óta tartó harcát az alvásképtelenségével. Bár a nő még mindig nincs teljesen kigyógyulva betegségéből, de édesapja segítségével már kezd jobban lenni. Azonban korábban az állása, a párkapcsolata, sőt a családja is veszélybe került.

„Számomra az egész a házasságom tönkremenetelével kezdődött. A férjem és én 13 éve voltunk együtt, ebből 9 évet házasként, de a karrierünk, és a folyamatos fáradtság, amit a két gyerekünk születése okozott kezdte felőrölni a kapcsolatunkat. 2010-ben, mikor a 42. életévemet töltöttem be, világossá vált számomra, hogy itt a vége. Innentől kezdve egészen fél évvel ezelőttiig szinte egy percre sem tudtam lehunyni a szememet.”

Miranda elárulta, hogy az orvosok nem hittek neki kezdetben, és a barátai is csak a fejüket rázták, amikor elmondta nekik a problémáját, pedig képtelen volt aludni nyolc éven keresztül.

„Amint elkezdődött a problémám, a férjem átköltözött egy másik szobába. Egyikünk sem állt készen a szétköltözésre, de elkezdtünk külön életet élni, ami egészen 6 éven át tartott. Ő gondoskodott a napi feladatokról és látta el a gyerekeinket, amiért örökké hálás leszek nekik. Az estéim és így a napjaim is összezsugorodtak. Az évek előrehaladtával egyre kevésbé voltam már képes magamról gondoskodni, és utáltam kitenni a lábamat a házból. Gyakran képtelen voltam kikelni az ágyból és csak olvastam, vagy a netet bújtam. A legrosszabb pillanataimban nem voltam képes mondatokban beszélni sem, amivel teljesen kikészítettem a körülöttem lévőket is.”

Miranda végül elveszítette az állását is, a férje pedig már nem bírta elviselni ezt a tarthatatlan helyzetet, és közösen arra a döntésre jutottak, hogy mindenkinek az lenne a legjobb, ha a nő átköltözne az akkoriban nyugdíjba vonuló édesapjához. Ez pedig mindent megváltoztatott.

„Végül 2016 augusztusában valami átalakult. A gyerekeim az exemmel maradtak. Egy percig sem volt kérdés, hogy ez a helyes dolog, de mindennap beleszakadt a szívem ebbe a döntésbe. Nem lettem jobban egyből, de fokozatosan javult lett a helyzet. Elkezdtem pár percig álmodni. Előfizettem a Netflixre és sorozatokat nézegettem, sőt még a barátnőimmel is kimozdultam, és évek óta először egy pohár ital is lecsúszott. Végre képes voltam 4 órát is aludni. Fogalmam sincs, hogy kezdtek el ezek a dolgok segíteni az alvásban, de ahogy egyre jobban visszanyertem az életem felett az irányítást, úgy a gyerekeimnek is jobb anyjuk tudtam lenni.”

Miranda küzdelme még nem ért véget teljesen, de napról napra jobban van és az ébren töltött percei egyre inkább pozitívan telnek.

Mit szólsz ehhez az elképesztő történethez?

Címkék: álmatlanság alvásproblémák alvászavar Miranda Levy

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

„Ezért kezdtem el több olyan nőt követni Instán, aki hasonlít rám”

„Ezért kezdtem el több olyan nőt követni Instán, aki hasonlít rám”

Ha nem vigyázol, a közösségi média a te önbizalmadra is rányomhatja a bélyegét!

„Amikor szorongok, eszembe jut ez a 4 szó, ami segít”

Ashley Broadwater a Popsugarnak írta meg a történetét, amivel másoknak is próbál segíteni.

Nicki Minaj végre megosztott egy fotót az újszülött kisfiáról

Reméljük, hamarosan még több kép érkezik!

Ennél meghatóbb videót ma már nem fogsz látni

Pedig még csak reggel van, de ezt nehéz lenne űberelni!

Végre kiderült, miért utálja annyira Vilmos Meghant

Oké, csak szerintünk túl önérzetes Vilmos?

Hivatalosan is ez minden idők legszokatlanabb adventi naptára

Sajt nélkül nincs karácsony... Mostantól!

Szerinted gáz vagy normális, amit David Beckham a lányával csinált?

Megint egy apróság miatt készült ki a fél világ.

Nincs most finomabb ennél a körtés desszertnél

Bia, a Cosmo ügyeletes sütimestere most egy olyan tortát mutat, ami ránézésre bonyolultnak tűnik, pedig egyáltalán nem az! Érdemes vele próbálkozni, mert isteni illata és mennyei íze van!

WOW: Jake Gyllenhaal sorozatban fog szerepelni!

Ráadásul már most elképesztően jól hangzik a projekt!

A Mandalorian új előzetese mindent visz!

Ennél jobban már tényleg nem lehet várni a folytatást!

Hailey Bieber új tetkójának köze van Selena Gomezhez?

A fanok szerint nincs vége a cicaharcnak...

5 zseniális könyv, amit el kell olvasnod ősszel!

Köszönj szépen a kuckózós időszaknak és az elmaradhatatlan + letehetetlen kellékeinek!