2019.05.26.@ 11.05

Ez a 3 legmakacsabb csillagjegy

Készülj, mert nem lesz egyszerű dolgod, ha ezekkel a jegyekkel találkozol.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 legmakacsabb csillagjegy

Bika

Ha egy negatív tulajdonságot kéne mondani a Bikára, az biztosan az önfejűség lenne! Hajlamos azt gondolni, hogy csakis neki lehet igaza, így szinte lehetetlen, hogy megváltoztassa a véleményét, és még akkor is ragaszkodik az elképzeléséhez, ha már sejti, hogy nem a legjobb ötlet. Sajnos emellett eléggé sértődékeny és a haragtartásban is brutál kitartó, szóval majdnem lehetetlen küldetés kiengesztelni. Viszont ugyanennyire eltökélt és lojális, ha munkáról vagy családról van szó, a végsőkig kitart és ki is áll amellett, akit szeret.

Skorpió

A Skorpiónál a makacsság még egy jó nagy adag büszkeséggel is párosul, ami veszélyes kombó lehet. Nagyon érzékeny és érzelmes típus, ez egyben jó tulajdonsága is, viszont extrém könnyen megbántódik, ilyenkor pedig rögeszmésen ragaszkodik a sértettséghez. Még ha nagy nehezen meg is bocsát, a valóságban nem felejti el ezeket a sérelmeket, képes akár évekig, sőt örökre tartogatni ezeket. Ha pedig valaki durván kiszúr vele, hajlamos a bosszúra is…

Bak

A Bak legnagyobb erénye, hogy bármibe is kezd bele, azt biztos, hogy végigviszi, bármi áron! Elképesztően kitartó, akár munkáról, hobbiról vagy szerelemről van szó. Nehezen lehet kiakasztani, de ha egyszer sikerül, meneküljön mindenki! A végletekig képes ugyanis a saját igazát hajtogatni és szinte képtelen a kompromisszumra, mivel mindig úgy gondolja, hogy ő az, aki éretten és felnőttként látja a szitukat, pont ezért nem is hajlandó a másik nézőpontját figyelembe venni. Ő is képes akár napokig, hetekig kitartóan haragudni.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzés makacs személyiség zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Rossz hír a Netflix rajongóknak!

Rossz hír a Netflix rajongóknak!

Ennek nagyon nem fogsz örülni....

3 tipp, hogy rendbehozd a bőröd a party után

Egy átbulizott éjszaka után te is száraznak, piszkosnak és nehéznek érzed a bőröd? Mutatjuk, hogyan varázsolhatod egészségessé és ragyogóvá néhány pillanat alatt!

A bőrápolási termék, ami nélkül ne indulj el fesztiválra

Tudtad, hogy ilyenkor rengeteg veszélynek van kitéve a bőröd? Mutatjuk, mivel regenerálhatod egy lépésben az átbulizott esték után!

Hogyan készítsd fel a bőröd a fesztiválszezonra?

A fesztiválozás alatt a bőröd extrém körülményeknek van kitéve, amire azt alaposan fel kell készítened - most kiderítheted, hogyan!

Az egész internet most ezt a párt keresi

És az ok elképesztően aranyos!

Imádsz utazni? Megtaláltuk az álommelód!

Bár gyakrabban hirdetnének meg ilyen állásokat!

Kiderült: Így lehetsz boldogabb a munkádban

Nem mindig a felmondás a megoldás, ha boldogtalan vagy az irodában. Könnyen smiley övezetté varázsolhatod a melós mindennapokat.

3 dolog, amin változtatnod kell, hogy jobban aludj

Ha megfogadod ezt a pár tanácsot, minden nap kipihenten ébredhetsz!

Ennél viccesebb Facebook oldalt még nem láttál!

Annyit elárulunk, hogy Adam Sandlerhöz van köze...

Így keress több pénzt a horoszkópod szerint

Turbózd fel a bankszámládat a csillagok segítségével!