Így keress több pénzt a horoszkópod szerint

Turbózd fel a bankszámládat a csillagok segítségével!

Így keress több pénzt a horoszkópod szerint

Itt a fesztiválszezon (a nyaralásokról nem is beszélve), és nagyon kellene egy kis anyagi utánpótlás? A csillagjegyed megmutatja, hogyan tudsz a leghatékonyabban plusz pénzt szerezni.

Kos

Utálod, ha egyhelyben kell toporognod, és mindig keresed az újabb és újabb lehetőségeket, hogy megmutathasd a tudásodat. Vállalj állást egy start-up cégnél, ahol csak úgy záporoznak az ötletek, és sosem fogsz ráunni a munkádra. Ha még nagyobbat lépnél, hozz létre te magad egy vállalkozást.

Bika

Imádod a szebbnél szebb ruhákat és cipőket, ezért nem csoda, ha neked fontos, hogy minél több plusz juttatást kapj a munkahelyeden. Megvan hozzá az adottságod, hogy bátran kiállj a főnök elé, ha úgy gondolod, még több járna – ezért a csillagok arra buzdítanak, hogy rukkolj elő a rejtegetett ötleteiddel, és irány a vezetőség! Sikered lesz!

Ikrek

A kommunikáció egyértelműen a legnagyobb erősséged, egyúttal a legjobb fegyvered ahhoz, hogy plusz pénzt keress. Alakíts ki minél több jó kapcsolatot a munkahelyeden és az előléptetés jönni fog – természetesen egy nagyobb fizetésemeléssel karöltve.

Rák

Nagyon érzelmes és empatikus típus vagy, ennek ellenére képes vagy nagyon objektívan látni az eseményeket, amik körülötted történnek. Ezt az elemző szemléletet bármikor bevetheted a munkahelyeden, mert tarolni fogsz vele! Másfelől az is igaz, hogy imádod az otthon melegét és hatékonyabban tudsz a kanapéról dolgozni, vagyis néhány nap homeoffice a héten azonnal egy előléptetés felé repíthet!

Oroszlán

Magabiztos vagy, és mindig sziklaszilárdan ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Ez előnyödre válik, ha a pénzkeresésről van szó – kezdeményezéssel nagy sikereket érhetsz el. Az emberek tudják, hogy komolyan veszed őket, mert ezt folyton érezteted velük, ezért a kapcsolatok építése és ápolása szintén a segítségedre lehet.

Szűz

Felejtsd el a kemény munkát! A kényszeres teljesíteni akarásba könnyen belebukhatsz. Lehet, hogy azt gondolod, az embert az teszi értékessé, ha minél produktívabb, de nagyon tévedsz. Neked arra van szükséged, hogy a munkád egyensúlyban legyen a magánéleteddel. Ha sikerül megtalálnod ezt a balanszot, sokkal jobban megy majd a munka, ami új ajtókat nyithat meg, és vastagabb pénztárcát hozhat.

Mérleg

Sokat foglalkozol másokkal, mialatt arról teljesen elfeledkezel, hogy proaktívabbnak kell lenned ahhoz, hogy kitűnj a munkahelyi tömegből. Ha több pénzt szeretnél, több fókuszra van szükséged, amit viszont csak úgy szerezhetsz meg, ha nem tartod állandóan szem előtt mások kéréseit.

Skorpió

Imádod a versenyzést (a munkában kifejezetten), de sokszor nem látod, hol a határ és a játékból kimarad a tisztesség. Ha megtanulsz fair play alapon versenyezni és nem vérkomolyan venni a kihívásokat, a pénz és az elismerés is könnyebben jön majd.

Nyilas

Állandóan pezsegsz, és a társaság középpontja vagy – imádnak is a kollégák! Használd ki a személyiséged erejét, és vegyél részt minél több jótékonysági akcióban, segíts, ahol csak tudsz, és meglátod, jönni fog a jutalom.

Bak

Nagyon óvatosan és felelősségteljesen gondolkozol, ha pénzről van szó. Ambiciózus vagy, és nagyon keményen dolgozol, amit imádnak a főnökeid. Viszont gyakran túlaggódod a dolgokat, akár több ember helyett dolgozol, és képes vagy teljesen belekavarodni a munkába. Ne vegyél a nyakadba minden megoldandó problémát, válaszd a csapatmunkát és nagyobb sikereket érhetsz el!

Vízöntő

Intelligens, kreatív és inspiráló személyiség vagy, viszont kicsit óvatlan. Mindenkinek önzetlenül segítesz, de gyakran észre sem veszed, hogy lenyúlják az ötleteidet, és amíg neked köszönhetően többen feljebb jutnak a környezetedben, te még mindig ugyanazon a helyen ülsz. Legyél kicsit önzőbb, hogy feljebb léphess a ranglétrán, mert megérdemled!

Halak

Hallgass többet a megérzéseidre és soha ne hagyd, hogy a körülötted lévők rosszindulatú sugdolózása akadályozzon az előmenetelben. Bízz magadban, csak ennyi a dolgod, és már jönnek is a sikerek – na meg persze a pénz is.

Még több

Horoszkóp