Ennél viccesebb Facebook oldalt még nem láttál!

Annyit elárulunk, hogy Adam Sandlerhöz van köze…

Ennél viccesebb Facebook oldalt még nem láttál!

A Facebookon elképesztően sokféle dolognak van szentelve egy-egy oldal. (Btw ugye követsz minket a Face-en?) Akár rajongói, akár mémoldalról, akár valami teljesen random dologról van szó. Legutóbb például egy esküvő-cikiző csoportot mutattunk neked, de most találtunk egy ennél sokkal viccesebb, de mégis totál abszurd oldalt.  Képzeld, konkrétan létezik egy olyan csoport, ami összegyűjti azokat az embereket, akik egy kicsit hasonlítanak Adam Sandlerre!

De tényleg. A neve is pont ez: „Emberek, akik egy kicsit hasonlítanak Adam Sandlerre, de egyikük sem maga Adam Sandler”. Erre a fantasztikus Facebook lapra a BBC North America egyik írója, Jessica Lusssenhop hívta fel Twitteren a figyelmet, és hozzátette, hogy 86 ezer ember lájkolta már.

Nem gondoltad volna, hogy szükséged van egy ilyen oldalra az életedben, ugye? Pedig akár kedveled Adam Sandlert, akár ki nem állhatod a filmjeit, vagy esetleg őt magát, hidd el, ezek a fotók elképesztően jók. De tényleg: irtó vicces képekkel van tele a csoport. Csekkolj néhányat, és meglátod:

Ugye, hogy nem bírtad ki nevetés nélkül?! De van ám ezeken kívül még egy csomó poszt, ha még esetleg nézegetni támad kedved, akkor ITT megteheted. Na, te is belájkolod?

Még több

Te Te Te