Ezt jelenti a kedvenc szív emojid színe

Nem mindegy, melyik szívecskét kinek küldöd.

Ezt jelenti a kedvenc szív emojid színe

Oké, szóval azt nyilván tudod, hogy különböző színű virágoknak más és más jelentése van. Na, ugyanez a helyzet az emojikkal is. Rengetegféle szív közül választhatsz például csetelés közben, és mindegyikkel más üzenetet tudsz közvetíteni. És mivel tényleg extra nagy a választék, most segítünk kiigazodni, milyen szituban, melyik emojira bökj rá!

Bár a legromantikusabb szív is lehetne, valójában az egyik legbasicebb hangulatjel. Kábé csak akkor tesz a másikra nagy benyomást, ha először küldöd el neki, de ha már egy ideje jártok a pasiddal, ideje felturbóznod kicsit az emojijaidat. De emellett olyannak is küldheted, akibe nem szerelmes vagy, hanem szereted. Kifejezheted vele a támogatásodat és részvétedet is.

💛

Pont olyan, mint a sárga rózsa: barátságot jelent, vagy beteljesületlen szerelmet. De anyukádnak is ezt küld anyák napjára. De ha a nagyid igazi cset-guru, akkor neki is mehet a sárga szív. Tudod mit? A család összes tagja örülni fog, ha ezt az emojit kapja!

💚

Ugyan ez a szív zöld, semmi köze nincs ahhoz, mennyire szereted a környezetet, és milyen elhivatottan küzdesz a globális felmelegedés ellen. Inkább kicsit nagyképűnek és leereszkedőnek tünteti fel a küldőt: azok a lányok használják, aki folyton dicsekednek az önkéntes munkájukról/hogy átsegítettek egy nénit az utcán/bármi ilyesmi.

💙

A kék szívet gyakorlatilag bárkinek küldheted. Működik, ha nem tudsz mit hozzátenni már a groupchat témájához, ha a szüleid csekkolnak, hogy minden rendben van-e. De legfőképpen azoknak a spanoknak mehet, akiket havonta egyszer ha látsz, és akikkel „jó lenne valamikor összefutni”.

💔

Ha nem ironikusan használod, valamit rosszul csinálsz. Nagyon kínos, ha komoly beszélgetés során választod, mert az olyan, mintha direkt bűntudatot akarnál kelteni valakiben. (Amúgy meg miért is nem telefonon/személyesen beszélitek meg a problémát?) Inkább csak olyan szitukban küldd az összetört szívet, ha egy kicsit szívatni akarod a másikat, de egyáltalán nincs nagy para.

💜

Az van, hogy a lila szív azt jelenti: be vagy indulva. Ez sajnos így van. Családi beszélgetésben tehát inkább ne ezt az emotikont válaszd, szextingeléshez viszont tökéletes.

Ez egy tipikus fun emoji, ami azt mutatja, hogy kifejezetten kedveled a beszélgetőpartnered, és igazán örülsz a társaságuknak. A legjobb, ha akkor dobod be, amikor talit szervezel valakivel, és alig várod, hogy végre összefussatok.

💕

Épp flörtölsz egy dögös pasival? Egyértelműen a dupla szívecskére kell böknöd. Ha még csak most kezdtetek el járni, akkor kezdetnek ez az emoji bőven elég (tudod, amikor még nem ért meg a kapcsolat a piros szívre). Plusz a legjobb barátnődhöz is ez a hangulatjel illik!

💓

Amikor nagy lelkizéseken vagytok túl, dobd be ezt az emojit! Ezen kívül bocsánatkérések, megbocsátások és vallomások tökéletes kísérője.

💞

Megvan, amikor véletlenül pont ugyanazt küldik el egymásnak ugyanabban a pillanatban a BFF-eddel/pasiddal/bárkivel? Reagálj az egymás körül forgó szívekkel a szitura!

💗

Néhány ember szerint ez az emoji a szívverést imitálja, ezért tök jó bók bárki számára. De ez nem igaz. Ez az egyik legbénább hangulatjel, amit a Grincsen kívül senki másnak nem kéne használnia…

💘

Az egyik legelhanyagoltabb emoji, ezért óvatosan küldd el, mert a másik fél tuti bele fog magyarázni valamit. Menj biztosra, és inkább a pasidnak dobd át, amikor már tényleg az összes többi szívet elhasználtad.

💖

Ez a legcukibb szív emotikon, ami létezik. Bárkivel, bármilyen szituban használhatod, hiszen a csillogó szívecske egyértelműen a kedvesség jele. Nem tudsz vele hibázni.

💝

Kerüld el mindenféle nem romantikus kapcsolatban. Ez ugyanis a „szívem a tiéd” – típusú emoji. Minden irónia nélkül.

💟

Miért létezik egyáltalán ez a hangulatjel?! Túl sok közül lehet választani, hogy valaha is elfogadható legyen ilyen szívet küldeni. Engedd el.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te