Tovább folytatódik a kutyáját bántalmazó influencer botránya

Nem teljesen meglepő a fejlemény.

Tovább folytatódik a kutyáját bántalmazó influencer botránya

Biztosan emlékszel, hogy múlt héten felrobbantotta a netet a videó, amin egy youtuber, Brooke Houts borzalmasan bánt a kutyájával, konkrétan megütötte, rángatta és leköpte. A vidi még mindig elérhető a TMZ oldalán, Brooke viszont a botrány kitörése után azonnal törölte a saját csatornájáról. Sőt, a vlogger Twitteren bocsánatot is kért, és kifejtette, hogy teljesen elhatárolódik az állatkínzástól, hiszen ő csak nevelte a kutyust.

„Itt nyilván megjátszottam a jókedvet, miközben valójában szörnyen frusztrált voltam. Persze ez nem mentesít a tény alól, hogy leordítottam a kutyámat, teljesen tisztában vagyok ezzel… de amikor a dobermanom nyitott szájjal ugrik az arcomba, muszáj megmutatnom neki, hogy ez a viselkedés nem elfogadott”– írta közvetlenül az eset után az influencer.

Mindez azonban nem volt elég ahhoz, hogy elkerülje a Los Angeles-i Rendőrség nyomozását, bár az ügy jelen állása szerint Broooke egyelőre még megtarthatja a kutyát. Az esettel kapcsolatban a PETA állatvédő szervezet is kifejezte a felháborodását, ahogy tették még jó páran a neten.

„A kutyák tiszteletet érdemelnek. Ha nem tudsz kedvesen bánni a kutyákkal, hanem inkább megütöd őket, ne legyen sajátod” – írta az egyesület.

A hatalmas indulatokat generált videó hatására néhányan maguk is erőszakkal fenyegették meg Brooke-ot. Viszont azok, akik nem gondolkoznak ennyire radikálisan és valljuk be, irracionálisan, a vlogger letartóztatását várják. A netezők nagy többsége pedig abban teljesen egyetért, sőt egyöntetűen azt követelik, hogy a Youtube tiltsa le Brooke-ot a platfromról. Az oldal ugyan még nem reagált, de sanszos, hogy bármit is lépnek, Brooke influenszer-karrierje már amúgy is befellegzett.

Még több

Te Te Te