Ez most a legmenőbb trend az Instán

Nagyon meg fogsz lepődni a legújabb őrületen!

Ez most a legmenőbb trend az Instán

Emlékszel még a „thigh gap”, azaz comb közötti rés Insta trendre, ahol azzal menőztek a lányok, hogy kinek van nagyobb rés a két combja között? Akkor felejtsd is el gyorsan, mert a legújabb hullám nem is lehetne pozitívabb! Iskra Lawrence a pozitív testkép mozgalom egyik aktív harcosa retusálatlan képeivel motiválja nők ezreit, hogy a kilók számolgatása helyett inkább a boldogságra törekedjenek.

A 28 éves modell természetesen a közösségi médiában is aktív, Instagramon például több mint 4,5 millió követője van. Szóval nem is csoda, hogy a legújabb hashtag őrületet ő indította el, ami természetesen szintén a „body positivity” mozgalomhoz kapcsolódik. Ez a hashtag nem más, mint a #CelluLIT, amelyet Iskra egy júliusi Insta posztjában használt először, azóta viszont több ezren átvettek. A modell ennél a bejegyzésnél egy olyan bikiniben pózol, ami abszolút nem takarja el a popsiján lévő narancsbőrt.

 

„Oh, hello cellulitisz” – írta a lány, majd folytatta azzal, hogy nem is érezhetné magát magabiztosabban a bőrében, mint most. Iskra képe óta már több mint 18 000 nő osztott meg magáról hasonló fotót, használva a #celluLIT hashtaget Instán…

View this post on Instagram

#celluLIT @iskra

A post shared by Meg 💪 Strength & Fitness Coach (@megsquats) on

Úgyhogy ne dőlj be a médiának, amikor azt hallod, hogy egy tökéletes nőnek nem lehet narancsbőre, az igazság az, hogy ez egy teljesen természetes dolog. Ha kételkednél magadban, csekkold például Ashley Graham posztjait, tutira felturbózzák majd az önbizalmad! A #CelluLIT pedig egy jó emlékeztető arra, hogy légy büszke a testedre!

Még több

Te Te Te