Mindenki erről a megható fotósorozatról beszél most

Vedd elő a zsepiket, de gyorsan!

Mindenki erről a megható fotósorozatról beszél most

Charlie Johnson, egy Arkansasban élő nővér, áprilisban talált a mellében egy csomót, ezért azonnal kért egy időpontot az orvosához. Sajnos nem sokkal később kiderült, mellrákról van szó. Ekkor a nő és a férje úgy döntöttek, egy fotósorozattal örökítik meg, hogyan küzdenek meg együtt a betegséggel. Felkértek egy fotóst, Mandy Parksot, hogy készítse el a képeket, a lánynak pedig rögtön támadt is egy ötlete.

„Elkezdtünk beszélgetni a fotósorozatról és arra gondoltam, mi lenne, ha nem a rák venné el a haját, hanem önmagától válna meg tőle!” – mesélte a fotós a People-nek, majd hozzátette, hamar egyértelmű lett a koncepció: a férjnek kell leborotválnia Charlie haját a fényképezőgép előtt.

„Ha csak egy olyan nő is akad, aki szorong, aggódik, fél attól, hogy a betegség miatt elveszíti a haját, de a képek látták egy kis bátorságra tesz szert, már megérte. Ezért gondoltam akkor, hogy meg tudom csinálni, mert pontosan ezt akartuk!” – tette hozzá Mrs. Johnson.

A képek tényleg nagyon meghatóak, Charlie gyönyörű mindegyiken, ráadásul látszik, mennyire szeretik egymást a férjével. Ebben a kommentelők is egyetértettek, nagyon sok köszönetnyilvánítás érkezett a poszt alá.

Még több

Te Te Te