5 titok, amit egyetlen influenszer sem árul el

Nem biztos, hogy kitalálod!

5 titok, amit egyetlen influenszer sem árul el

Influenszernek lenni nem mindig könnyű, ráadásul regeteg sztereotípia is kering róluk. Az egyik ilyen például, hogy áloméletet élnek, és minden azonnal összejön nekik, nem beszélve arról, hogy állandóan tökéletesen néznek ki. Na de mi a valóság? A brit Cosmo utánajárt, és maguk az influenszerek vallottak!

  1. Retusmánia

Már mi is írtunk arról, hogy az Instagram-modellek mennyire máshogy néznek ki a feedjükön, mint a valóságban, de maga Kiersten Rich, az egyik legnépszerűbb travel influencer is bevallotta, hogy rengeteg képszerkesztő app van a telóján. Sőt, van, hogy akár fél órát is eltölt a retusálással, mielőtt felrakna egy képet az Instájára.

  1. VakáciOFF

Ha azt hinnéd, hogy minden utazásukon hátradőlhetnek, és pihenhetnek, nagyon tévedsz! A nap nagy részében megbeszélések várják őket a márkák képviselőivel. „Általában alig várom, hogy megvacsorázhassak, és bebújhassak az ágyamba. Néha ilyenkor még e-maileket olvasok 1-2 óráig” – mondja Christine Tan.

  1. Hajnali ébredés

Utálsz korán kelni, és legszívesebben csak akkor tennéd, ha a reptérre kéne menned a szuper vakációdhoz? Pedig az influenszerek ilyenkor tudnak alkotni igazán. Kara Harms szerint „a reggeli napfény tökéletes a finom, meleg tónusú képek készítéséhez. Nagyjából lehetetlen rossz képet csinálni ilyenkor. Ráadásul alig vannak emberek a városban a reggeli időszakban.”

  1. Amikor nem jönnek össze a dolgok

Álmatlan éjszakák, jetlag, rohanás, csomagok elvesztése, cipekedés, esti magány a hotelszobában? Nicole Isaacs elmesélte az ő sztoriját: „Voltam már rosszul a repülőn, többször hagyták el a csomagomat, mint amennyit számon tudnék tartani, kiraboltak a tengerparton, lekéstem járatokat és kint ragadtam napokig a semmi közepén.” Ezeket persze nem szívesen osztják meg a követőikkel, de attól még megtörténnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A week long birthday party with 12 of my best girl friends in Italy 🇮🇹 ✔ Happy birthday to me 🎂 thanks for all the birthday wishes so far ♥ #blessed

Nicole Isaacs (@nicoleisaacs) által megosztott bejegyzés,

  1. Utazás saját büdzséből

Amikor már kikapcsolnának a munkából, ők is a saját pénztárcájukba nyúlnak egy vakáció megtervezéséhez. „Van, hogy mindenféle üzleti érdekeltség nélkül látogatok el egy helyre. Ilyenkor csak élvezem, hogy nem kell egész nap dolgoznom” – árulta el Alexandra Taylor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Counting down the days till summer road trips, picnics in grassy fields and endless amounts of hiking and camping throughout the alps. Is anyone else as excited for summer as I am? ✨

Alexandra Taylor (@alliemtaylor) által megosztott bejegyzés,

Te melyiken lepődtél meg a legjobban?

Még több

Te Te Te