Egész éjjel fájt a lába, csak reggel vette észre, miért

De azért fájós lábbal is végigbulizta az estét.

A skót Ayleigh Mcghee néhány napja elindult bulizni a barátaival. Irtó csinosan felöltözött, felkapta a kis fekete ruciját meg a hozzá passzoló magassarkú szandálját, lőtt az outfitről egy képet az Instára és kezdődhetett is az este. Csak, hogy valami nem volt teljesen oké, mivel egész éjjel arra panaszkodott, hogy nagyon fáj a lába...Aztán másnap csekkolta az Instagramon a fotót, és akkor esett le neki, hogy mi volt a probléma.

Te kiszúrod elsőre a hibát a képen?

View this post on Instagram

1 arm 🥴

A post shared by Ayleigh Mcghee (@ayleighmcgheex) on

Bizony, a cipőjével volt a para. Nem vette észre, hogy fordítva vette fel, úgyhogy nem is csoda, hogy az egész buli alatt nyomta a lábát. Amúgy ez mennyire vicces baki, nem?

Ayleigh egyik barátnője, Georgia is így gondolta, ezért meg is osztotta a sztorit a Twitteren.

„Ayleigh egész este nyavalygott, hogy nem tud járni a cipőiben, és csak most reggel jött rá, hogy egész végig kacsalábon volt a szandál.Ez a csaj, ember…”

A poszt felrobbantotta a netet, több, mint 33 ezren lájkolták már. És persze elárasztották a kommentszekciót a röhögős reakciók, a csajok pedig elkezdték egymást taggelgetni a kép alatt, „ez akár te is lehetnél”–címszóval. Az egyik lány pedig annyira magára ismert, hogy kiposztolt magáról egy képet, amin fordítva felvett bikiniben flangál:

„Nem látom a problémát. Ezen a képen ugyanezt a hibát követtem el, tök oké, nem vagyunk tökéletesek: rosszul vettem fel a fürdőruhámat, és nem is vettem észre, amíg a férjem le nem fotózott. A hátsó rész volt elöl, az elülső meg hátul. Éreztem, hogy valami nem stimmel, csak nem tudtam, mi az. Haha”

Neked is van hasonló, vicces sztorid?

Még több

Te Te Te