Álmában lenyelte a jegygyűrűjét, ez történt vele

Ilyen történetet még biztosan nem hallottál!

Esküvői és persze jegygyűrűs történetekből nincs hiány a neten. Nálunk láthattad a világ legrondább gyűrűjét, de ha emlékszel, beszámoltunk már olyan esetről is, amikor a menyasszony Facebookon akadt ki azon, hogy szerinte túl egyszerű gyűrűt kapott. De az sem volt semmi, amikor egy pasi a házukat adta el, hogy megkérhesse a barátnője kezét… A következő sztori kicsit más lesz, készülj fel!

Egy Jenna Evans nevű nő Kaliforniából ugyanis álmában nyelte le saját eljegyzési gyűrűjét! Igen, nem olvastad rosszul! Állítólag egyik éjszaka olyan rémálma volt, amiben el akarták venni tőle a gyűrűjét, és azt látta az egyetlen megoldásnak, ha lenyeli az ékszert. Ami pedig még durvább az egészben, hogy félig ébren volt, ezért emlékszik arra, amikor ez történt, de mivel azt hitte, ez is az álom része, folytatta tovább.

„Felhívtam az anyukámat, majd rákerestem Google-ön, hogy „más felnőttek is le szoktak nyelni gyűrűket?”, de inkább csak gyerekek történeteit láttam a találatokban” – osztotta meg történetét Jenna a Facebookon. A lány persze nagyon megijedt, de szerencsére jól végződött a történet: a belgyógyászaton kiműtötték az apró kis ékszert, az ott készült röntgenképet pedig szintén megosztotta a neten, úgyhogy te is lecsekkolhatod.

Facebook/@jennaevans

 Facebook/@jennaevans

Facebook/@jennaevans

Azért ez elég durva, nem igaz?

Még több

Te Te Te