Veszélyes kihívás terjed a neten

Ha azt hitted, már lejárt az őrült challengek ideje, tévedtél!

Veszélyes kihívás terjed a neten

Lassan már ott tartunk, hogy mindennap új lip-challenge jelenik meg a tinik körében, akik Kylie Jenner telt ajkait próbálják leutánozni valamilyen otthoni olcsó trükkel, a legtöbbjük azonban meglehetősen veszélyes. Nemrég arról olvashattál nálunk, hogy a lányok ragasztóval emelték meg a felső ajkukat, hogy teltebbnek tűnjön, míg a legújabb őrület arról szól, hogy egy vodkás poharat raknak a szájukra, és addig szívják ki a levegőt belőle, amíg meg nem nőnek tőle az ajkaik.

A Daily Mail beszámolója szerint egy 12 éves, Lili nevű angol lány szintén kipróbálta ezt, de szörnyű vége lett a dolognak. Durva, hogy az anyukája videóra is felvette, ahogy a lánya épp a kihívást csinálja, sőt, még nevetett is azon, ahogy Lili utána kinézett. Konkrétan a négyszeresére duzzadtak fel az ajkai, azonban ami ezután következett, már inkább sokkoló, mint vicces. Lili ugyanis napokig nem bírta mozgatni az alsó ajkát, ami azt eredményezte, hogy beszélni sem tudott! Az anyuka elmondása szerint több napig nem múlt el a challenge hatása, ezért Lilinek így kellett iskolába mennie. A sokkoló fotókat ezen a linken tudod csekkolni!

Ha azt hinnéd, hogy itt még nincs vége a sztorinak, meg fogsz döbbenni, ugyanis Lilinek elvileg annyira tetszett a végeredmény, hogy a szalagavatóján is meg akarja ismételni! Az anyukája persze tanult az esetből, és nem hagyja neki. „Úgy viselkedik, mint egy átlagos tini. Valójában nem rajong Kylie-ért, csak állandóan kipróbál valami őrültséget” – mondta.

Te mit szólsz ehhez az egészhez?

Még több

Te Te Te