Ezek lesznek vasárnap este a legjobb filmek a tévében

Válaszd ki, mit nézel ma!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek lesznek vasárnap este a legjobb filmek a tévében

A számolás joga (Super TV2, 21:00)

Az ötvenes évek végén hatalmas az űrverseny az amerikaiak és az oroszok között, ezért a NASA minden lehetőséget megragad, hogy gyorsabban érjenek célt. Egy ponton azonban úgy tűnik, nincs az a pénz és elszántság, hogy bizonyos számításokat el tudjanak végezni. Ekkor azonban kiderül, három olyan lángész dolgozik köztük, akikre eddig senki nem gondolt. És, hogy miért nem? Afro-amerikaiak, ráadásul nők…

Szólíts a neveden (HBO, 22:45)

A 17 éves Elio (Thimothée Chalamet) minden nyarat Észak-Olaszországban egy mesés villában tölt a családjával és gyerekkori barátaival. Zenét hallgatnak, strandolnak, buliznak, flörtölnek. Ez a nyár azonban más, hiszen megjelenik a színen a fiú művész apukájának tanítványa, a doktorijára készülő Oliver (Armie Hammer). Vonzó, titokzatos és laza… Mindent megváltoztat. Ez a film egy szenvedélyes szerelem boldog és szomorú történetét meséli el, amely után szem nem marad szárazon.

A szavak ereje (Cinemax, 20:00)

Michael (Sam Riley) egy családi Scrabble-játszma közepén feláll és elviharzik, miután összevitatkozott a családtagjaival. Ezután senki nem látja többé, nyomtalanul eltűnik. Az apukája, Alan (Bill Nighy) soha nem adja fel a reményt, hogy megtalálja, netes fórumokon keresi. Egy napon felfigyel egy titokzatos játékosra, akinek a stílusa éppen olyan, mint a fiáé… Lehet, hogy ő az?

Mad Max – A harag útja (FILM+, 21:00)

A világvége olyan régen volt, hogy alig vannak olyanok, akik emlékeznek rá. A Föld egésze egy hatalmas sivatag. Nem sokan élnek már ezen a zord vidéken, de akik igen, vad gyilkosok, fosztogatók, semmi sem szent a számukra. Bármit megtennének azért, hogy akár csak egy nappal tovább bírják. Csak néhányan vannak olyanok, akik talán változtathatnának ezen. Az egyikük Max (Tom Hardy), a hallgatag harcos, akinek megölték a feleségét és a gyerekét, a másik Furiosa (Charlize Theron) a harcosnő, aki mindenáron el akar jutni gyerekkora helyszínére. Azt gondolja, ott minden kérdésére választ kapna.

Démonok között 2. (Sony Movie, 21:00)

A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Angliába utazik, hogy segítsen egy négy gyermekét egyedül nevelő asszonynak. A lányai ugyanis nagyon furcsa jelenségeket tapasztalnak a vén házban, ahol laknak. Hamarosan kiderül, tényleg nagy a baj, nem játékról van szó. Vajon sikerül megfékezniük a gonoszt?

Címkék: ajánló filmek tévéajánló tévéműsor

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Az optimizmus tanulható, és azt is megmutatjuk, hogyan kezdj hozzá

Az optimizmus tanulható, és azt is megmutatjuk, hogyan kezdj hozzá

Optimistának senki nem születik, bár az tény, hogy egyeseknek könnyebben megy a pozitív gondolkodás, mint másoknak. Ha viszont azok közé tartozol, akik hadilábon állnak vele, akkor most nagyon figyelj, megtanítunk az optimizmusra!

3 csillagjegy, akit a veszély és a kalandok éltetnek

Vannak, akik mindent ezerszer átgondolnak és folyamatosan a kockázatok elkerülése lebeg a szemük előtt. Nos, ha megtalálod magad ezen a listán, akkor te egyáltalán nem tartozol a biztonsági-játékosok közé!

Ez a 4 csillagjegy egyáltalán nem bírja az egyedüllétet

Tele a naptárad programokkal és amint megebédeltél az egyik barátnőddel, már rohansz is kávézni egy másikkal? Akkor ne lepődj meg, ha szerepelsz a listánkon!

Rájöttél? Így kötötték össze a Fekete Özvegyet és Bosszúállók: Végtelen háborút

Bár a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a Fekete Özvegy bemutatóját, de végre debütálhatott a mozikban Natasha Romanoff önálló filmje. És mivel Marvelről van szó, biztosan nem lep meg, ha azt mondjuk, ebben is lelepleztek egy hatalmas easter egget.

Unatkozni jó és kell is, de nem mindegy, hogy csinálod

Unatkozni mindenki tud, gondolhatnád, de spoiler: nem így van. Az unatkozás művészet, és ha mesteri szintre fejleszted, egy csomó dolgot nyerhetsz általa.

Végre kiderült, mikor jön a Lucifer 6. évada

Premierdátumot kapott az egyik kedvenc netflixes sorozatod, a Lucifer fináléja!

A lélegzeted is eláll Palvin Barbi fürdőruhás képétől

Palvin Barbi Görögországban nyaral, ahonnan egy gyönyörű és hihetetlenül szexi fürdőruhás fotóval jelentkezett be.

Már a barátai is rettegnek Harry hercegtől

Harry herceg memoárt ír, ami nemcsak a királyi családnál, de a régi barátainál is aggodalomra ad okot: az iskola- és katonatársai is félnek attól, mi kerülhet bele a könyvbe.

3 csillagjegy, aki a legügyesebben helyezkedik

Nem véletlenül olyan ügyesek és sikeresek, ha karrierről van szó, a következő csillagjegyek ugyanis egyenesen zseniálisak, ha helyezkedésről és kapcsolatépítésről van szó.

Nyílt levél az exemhez, aki túl gyáva volt szakítani

Az igazság elviseléséhez bátorság kell, de egy szakításhoz talán ennél is több. Történetünk hőséből viszont ez teljességgel hiányzott – neki szól ez a nyílt levél.

Összegyűjtöttük a legjobb vasárnap esti filmeket

Ne agyald túl ezt az estét, ideje rápihenned a hétfőre, hiszen bizonyára sok dolgod lesz ezúttal is! Dőlj hátra, kapcsold be a tévét és válassz egyet az alábbi filmek közül!

Végre kiderült, Amerika Kapitány szűz-e vagy sem

Végre megválaszolták az MCU egyik legégetőbb kérdését. Na jó, Amerika Kapitány szüzessége nyilvánvalóan nem az, és mégis mindenki tudni akarja rá a választ.

5 fantasztikus film, ha szombat este kikapcsolódnál egy kicsit

Nincs kedved kimozdulni otthonról, mert éppen elég pörgős volt ez a hét? Nyugi, ne agyald túl, csak válassz egy filmet az alábbi listából és vedd a kezedbe a távirányítót!