A fanok szerint ez a kép bizonyítja, hogy Meghan ismét terhes

Szerinted mikor jön majd Archie tesója?

Az biztos, hogy Meghan és Harry komolyabban kezdtek foglalkozni a második bébi gondolatával. Szeptemberben Melanie Bromley, royal szakértő elárulta, hogy szerinte 2020-ban biztosan várható a nagy bejelentés, hogy a hercegné ismét babát vár. Ezt pedig arra alapozta, hogy Harry nagy családot szeretne, mint a testvére, így arra tippel, hogy lassan megint aktuális lesz a babaprojekt.

A fanoknak pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy Melanie jóslata beigazolódik. Egyrészt mindenkinek feltűnt, hogy Harry-t hirtelen nagyon elkezdte érdekelni, hogy milyen az élet egy második gyerekkel. Meghannal ugyanis meglátogatták a katona feleségeket, ahol az egyik anyukát a herceg alaposan kifaggatta a témával kapcsolatban.

Sőt, a hercegi pár hétvégén részt vett a Royal Albert Hallban rendezett megemlékezésen, ahol készült egy olyan fotó Meghanről, ami miatt sokan azt hiszik, a hercegné máris terhes. Már maga a ruha szabása is okot adott a találgatásra, hiszen deréktől lefelé bővül (ami persze azért is lehet, mert a hercegné még nem nyerte vissza teljesen a szülés előtti alakját). De a pletykák azért indultak be, mert Meghan többször is megfogta a hasát, mint az alábbi fotón – és egy gyakran szokása volt, míg Archie-t várta. „Minden erről a kéztartásról szól!” – írta valaki kommentben, míg más hozzátette: „Azonnal eszembe jutott, hogy terhes, ahogy megláttam a képet.” 

Fotó: Profimedia – Red Dot

Te mit gondolsz, a fanoknak igazuk lehet?

Még több

Te Te Te