Emilia Clarke az első női 007-es ügynök akar lenni

Úgy tűnik, a színésznő megelégelte, hogy csak pasik alakítják James Bondot…

Emilia Clarke az első női 007-es ügynök akar lenni

A Trónok harca után Emilia Clarke kicsit visszavonult a rivaldafénytől – most viszont annál hatásosabban térne vissza!  Képzeld, az a legújabb terve, hogy az évtizedek óta forgó James Bond filmekben ő alakítaná a titkos ügynök főszerepet. Bár eddig még egyszer sem fordult elő, hogy az ügynököt nő alakítsa, de a sztárcsaj úgy gondolja, hogy a mai világban már ez is lehetséges lenne…

…Főleg azok után, hogy Daniel Craig hivatalosan is visszavonul a szereptől, és a legújabb 007-es film az utolsó, amit bevállalt. Az Empire magazin pedig meg is kérdezte a GOT sztárját, hogy szeretné-e ő alakítani az ügynököt, miután Daniel visszavonult. Emilia pedig azt válaszolta, hogy ez a legnagyobb franchise és mindig is nagyon menő szerep volt a szakmában. Viszont korábban arról cikkeztek, hogy Lashana Lynch brit színésznő lesz az, aki átveszi a 007-es kódszámot a következő filmben. Ez viszont nem feltétlenül jelenti azt, hogy ő lesz a főszereplő a történetben. Szóval még simán lehet Emilia is a befutó!

Sajnos erre a projekttel amúgy még várni kell, ugyanis az alkotók most ezerrel a jövő áprilisi bemutatóra készülnek, aminek a címe az lesz, hogy „No Time to Die”, azaz Nincs idő meghalni. És az tuti, hogy ez lesz Daniel utolsó filmje, hiszen ezt számos lapnak megerősítette.

Még több

Te Te Te