Gyanús fotó terjed a neten Meghanról és Katalinról

Sokan a royal dráma újabb fejezetére tippelnek…

November 10-e volt a Remembrance Sunday, azaz az emlékezés vasárnapja Angliában, amikor megemlékeztek az I. világháborúban szolgált katonákról és a hősi halottakról. A londoni ünnepségen természetesen megjelent a királyi család is – azaz Erzsébet királynő, Katalin és Vilmos, ráadásul Meghan és Harry is. Igen, jól olvastad, mindkét royal tesó részt vett a rendezvényen a feleségükkel együtt – erre pedig nagyon régen nem volt már példa.

Szóval biztosan nem fog meglepni, hogy a vasárnap készült képek alapján mindenki ezerrel megpróbált rájönni arra: most akkor mi is a helyzet Harry és Vilmos kapcsolatával, na meg a két hercegnével. Pár gyanús fotó azonnal be is járta a netet!

Nézd csak, itt van a királynő, Kamilla és Katalin…

Profimedia – Red Dot

Meghan viszont egy másik erkélyen állt végig…

Profimedia – Red Dot

Ez pedig sokak szerint azért volt így, mert Vilmos és Harry köztudottan nem voltak jóban az utóbbi időben. De a People forrásai mindenkit megnyugtattak: ennek az egésznek semmi köze a royal drámához. Mindössze arról van szó, hogy egy erkélyen maximum három ember állhat, Meg pedig hátrébb szerepel Katalinnál a rangsorban, így egy másik balkonról nézte végig az eseményeket.

Még több

Te Te Te