Horoszkóp: November 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 11-én is!

Horoszkóp: November 11., Hétfő

Kos

Olyan dologba fektetsz ma extra energiát, amibe nem kellene, de erre már csak későn jössz rá. Annyit azért mégiscsak megtehetsz, hogy priorizálsz a feladataid között már reggel!

Bika

Sok feladat gyűlik be mára neked, amitől már kora reggel befeszülsz és idegeskedsz. Pedig ha megnézed, egyik sem nehéz vagy időigényes, csak egy kis extra szervezésre és átgondoltságra lesz szükséged.

Ikrek

Igazi világvége hangulatban indul a napod, de csak rajtad múlik, hogyan folytatódik! Rengeteg olyan pozitív dolog történik veled, ami kizökkenthet ebből, ha hagyod…

Rák

Az egyik kollégád nagyon maga alatt van, ami már a munkájára is kihat, sőt az egész csapat kezd kiborulni tőle. Finoman jelezhetnéd neki, hogy rossz irányba halad, mert úgy tűnik, magától nem tudja, és más sem fog szólni neki!

Oroszlán

Kész zűrzavar van a munkahelyeden, úgy tűnik, megkezdődött az év végi hajtás, Ennek viszont te kifejezetten örülsz, mivel az elmúlt hetekben kezdtél már nagyon unatkozni a melóban.

Szűz

Kivételesen kezdj bele egyszerre több feladatba is, mert úgy alakulhat, hogy többször is megakadsz egy-egy dologban, ráadásul nem a te hibádból. Így viszont nem kell tétlenül várakoznod!

Mérleg

Olyan szuper volt a hétvégéd, hogy semmi kedved dolgozni, nehezen vonszolod be magad. Viszont akkora lesz a pörgés ma a melóban, hogy azonnal fel kell pörögnöd, szóval nem lesz időd az elmúlt két napon merengeni!

Skorpió

Egy szakmai vitába keveredhetsz ma, viszon annyira elvisznek az érzelmeid, hogy a végén már erőből és dühből próbálsz meggyőzni mindenkit, nem érvekkel. Készülj, mert így nincs esélyed jól kijönni a dologból.

Nyilas

A végtelenségig pozitív és bizakodó vagy ma, még a legdurvább szitukban is azonnal látsz megoldást. Jól jön ez ma a kollégáidnak, mivel a legtöbben inkább pánikolnak ma mindenen.

Bak

Ma többen is téged találnak meg azzal, hogy segíts nekik, helyettesítsd őket. Mérlegelned kell, mivel neked is rengeteg a munkád: csak akkor mondj igent, ha az nem okoz neked extra fáradtságot, vagy legalább megéri neked valamiért!

Vízöntő

Ma egy komoly megmérettetés, meeting vagy prezentáció vár rád, ahol meg kell mutatnod, mire is vagy képes valójában. Egész hétvégén ezen stresszeltél, de ez most kivételesen jó hatással lesz rád és zseniálisan teljesítesz majd.

Halak

Ma szembesülhetsz vele, hogy anyagilag sokkal rosszabbul állsz, mint tervezted és gondoltad. Ne aggódj, ettől még nem kell elbúcsúznod a szuper karácsonytól, de az tény, hogy nem árt, ha idén már lemondasz egy-két nagyobb kiruccanásról vagy buliról.

Még több

Te Te Te