Ma minden esélyed megvan rá, hogy megtaláld a lelki társad

Állítólag november 11. a legvarázslatosabb dátum az évben!

Ma minden esélyed megvan rá, hogy megtaláld a lelki társad

Újabb hétfő, újabb munkanap… a mai azonban nem olyan, mint a többi: november 11-e sokkal több ennél! Sokak szerint ez a dátum a legvarázslatosabb napot jelenti az évben, hiszen a 11-es szám azon kívül, hogy nagyon szerencsés, a spirituális lelki társad megtalálásában is segít.

Mindennek a hátterében persze a számmisztika áll: a 11 mesterszámnak számít, egy angyali számnak, ami összefüggésben áll egy magasabb spirituális erővel. Ez pedig elősegíti a lelki fejlődést. Ezért olyan hatalmas nap a mai. Ma megvan rá a lehetőséged, hogy összekapcsolódj a belső éneddel, könnyebben elérd a céljaidat, és ahogy mondtuk: megtaláld az ikerláng párodat.

De mi az az ikerláng? A Bustle magazin megkérdezett erről egy médiumot, Nicole Bowmant, aki elmagyarázta: „az ikerláng gyakorlatilag a szellemi, lelki társad. A kapcsolat célja, hogy együtt fejlődjetek, ami által vissza is adtok a világnak, mert megemelitek a rezgéseit. Az ikerlángod egyébként nem kizárólag romantikus partner lehet, hanem akár egy barát vagy családtag formájában is megjelenhet. Sőt, az is lehet, egyedül is elég jól elvagy, ezért ebben az életben nem találsz ikerlángot.

Ám ha mégis azok közé tartozol, akik spirituális társa már csak egy karnyújtásnyira van, akkor érdemes ma különösen nyitott szemmel járnod. Ha gyakrabban látod a 11-es számot, akkor elég valószínű, hogy az ikerláng (vagy legalábbis az energiája) már a közeledben van. De honnan tudod, ha megtaláltad? Ezekre a jelekre figyelj oda:

  • az első találkozásnál úgy érzed, mintha már régi ismerősök lennétek
  • lehet, hogy valamiféle spirituális kapcsolódást is érzel
  • a legfontosabb, hogy a kapcsolat mindig nagyon intenzív: ez Nicole szerint azért van, mert épp felébred a lelked, és felkészül a nagyobb küldetésére.

Szóval hajrá, mi nagyon szurkolunk, hogy ma sikerrel járj!

Még több

Te Te Te