Letartóztatták a Disney egyik legnagyobb sztárját

Nagyon durva dolgokat csinált!

Letartóztatták a Disney egyik legnagyobb sztárját

Fogadjunk, hogy kiskorodban te is imádtad a Disney Channel saját gyártású filmjeit! A High School Musical meg Camp Rock mellett egy csomó másik film is kijött, közülük az egyik legszuperebb az Avalon Gimi volt, emlékszel? Ebben tűnt fel először Chris Taverez mint Lance Banwick, akit mostanában Zendaya oldalán láthattál a szintén disneys K.C. a tinikém című sorozatban.

Most viszont kiderült, hogy bármennyire is oszlopos tagja lett Chris a Disney-nek, nagyon nem illik bele a mesés stúdió világába. Na de nem azért, mint mondjuk Miley Cyrus, aki anno a féktelen bulizással próbált meg lázadozni Mickey ellen. Hanem mert olyan brutális dolgot csinált, ami miatt egyértelműen börtönben a helye.

Képzeld, Chris és a barátnője néhány nappal ezelőtt nagyon összevesztek. A színész pedig dühében akkorát lökött a lányon, hogy elesett, beverte a fejét és agyrázkódást kapott! Az eset után azonnal kiérkezett a rendőrség, de Chris addigra elmenekült a helyszínről. A lány pedig, bármennyire is vonakodott a dologtól, végül kórházba került. A bántalmazó sztárt két nappal később fogták el, jelenleg 100 ezer dollár óvadékért cserébe (kb. 30 millió forint) szabadlábra került. Az Instája és a Twittere pedig totál elérhetetlen.

Nagyon sokkoló sztori, igaz?

Még több

Te Te Te