Dwayne Johnson is szuperhős lesz!

Mondjuk az infókat!

Ha van sztár, aki külsőre pont úgy néz ki, ahogy egy szuperhőst elképzelnél, az ugye Dwayne Johnson? A színésznek nem véletlenül Szikla a beceneve, ám a brutálisan izmos pasi eddig még nem szerepelt képregényfilmben. De csak eddig.

Képzeld, Dwayne ugyanis megkapta élete első szuperhős szerepét: ő lesz Black Adam, a DC képregényből. Bár a karaktert először gonoszként ábrázolták, de később egy lázadó, mégis szerethető antihőssé vált. Ha áprilisban te is csekkoltad a Shazam!-ot a mozikban, akkor nem igazán kell bemutatni neked Black Adamet. Ugyanazokkal a képességekkel rendelkezik, sőt épp Shazam ősellenségének írták meg kezdetben, a Szikla változatában viszont egyértelműen jófiú lesz.

A Shazam! spin-off érkezését egyébként maga a főszereplő jelentette be Instán:

View this post on Instagram

The Man in Black ⚡️ Like most kids growing up, I dreamed about being a superhero. Having cool superpowers, fighting for what’s right and always protecting the people. It all changed for me, when I was 10yrs old and was first introduced to the greatest superhero of all time – SUPERMAN. As a kid, Superman was the hero I always wanted to be. But, a few years into my fantasy, I realized that Superman was the hero, I could never be. I was too rebellious. Too rambunctious. Too resistant to convention and authority. Despite my troubles, I was still a good kid with a good heart – I just liked to do things my way. Now, years later as a man, with the same DNA I had as a kid – my superhero dreams have come true. I’m honored to join the iconic #DCUniverse and it’s a true pleasure to become, BLACK ADAM. BLACK ADAM is blessed by magic with the powers equal to SUPERMAN, but the difference is he doesn’t toe the mark or walk the line. He’s a rebellious, one of a kind superhero, who’ll always do what’s right for the people – but he does it his way. Truth and justice – the BLACK ADAM way. This role is unlike any other I’ve ever played in my career and I’m grateful to the bone we’ll all go on this journey together. BLACK ADAM 12.22.21 ⚡️ Huge thank you to my friends, @jimlee and @bosslogic for this first time ever bad ass collaboration.

A post shared by therock (@therock) on

„Mint a legtöbb gyerek, kiskoromban én is szuperhős szerettem volna lenni. Menő szupererővel harcolni az igazságért, megvédeni az embereket. Minden megváltozott számomra, mikor 10 évesen megismertem a minden idők legjobb szuperhősét, Supermant. Gyerekként ő volt az, aki lenni akartam. De néhány évvel később rájöttem, hogy sosem lehetek Superman. Túlságosan lázadó típus voltam. Túl vad. Túlságosan szembementem mindennel. Problémáim ellenére továbbra is egy jó szívű gyerek voltam – mindössze szerettem a magam módján intézni a dolgaimat. Most, évekkel később, felnőttként, ám ugyanazzal a DNS-sel, mint gyerekként, valóra váltak a szuperhősös álmaim. Megtisztelő, hogy csatlakozhatok a DC univerzumhoz, és hatalmas örömmel tölt el, hogy én lehetek Black Adam. Black Adamnek olyan varázsereje van, mint Supermannek, a különbség az, hogy nem követi a szabályokat. Egy lázadó, egyedi szuperhős, aki a maga módján harcol az emberek érdekében”– írta.

Egyébként az is kiderült, hogy 2021. december 22-én láthatod, hogy sikerült a Szikla átalakulása képregény figurává. Ez az év amúgy nagyon sűrű lesz, hiszen 2021 nyarán érkezik a Robert Pattinson-féle The Batman, sőt az újragondolt Suicide Squad is!

Még több

Te Te Te