Jennifer Lopez zseniálisan osztotta ki azt a rendezőt, aki kikezdett vele

Ő sem úszta meg Hollywoodot zaklatás nélkül…

Jennifer Lopez zseniálisan osztotta ki azt a rendezőt, aki kikezdett vele

Jennifer Lopez a napokban egy nagyon különleges fotózáson vett részt, a Hollywood Reporter több más híres nővel együtt (Laura Dern, Renée Zellweger, Scarlett Johansson, Lupita Nyong’o, Awkwafina) kérte fel, szerepeljen a címlapjukon.

Az énekesnő-színésznővel persze interjú is készült, ebben mesélt el egy régebbi sztorit arról, amikor egy meg nem nevezett rendező kikezdett vele. Jen elmondása szerint a férfi arra kérte egy megbeszélésen, vegye le a felsőjét és mutassa meg neki a melleit.

„Nem a forgatáson voltunk, úgyhogy nemet mondtam. Szerencsére kijött belőlem a belevaló bronxi csaj, kiálltam, magamért, pedig abban a pillanatban nagyon bepánikoltam. Ráadásul ott volt a szobában velünk egy jelmeztervező is, aki szintén nő volt. A rendezőt viszont ez sem zavarta, amikor bepróbálkozott! Azt mondtam a fickónak, hogy nem kell látnia a melleimet, majd a forgatáson úgyis lesznek olyan jelenetek, amikor látszanak” – árulta el Jennifer a lap újságírójának. Azt azonban nem volt hajlandó elárulni továbbra sem, hogy ki volt a pofátlan férfi. Pedig megérdemelné, hogy tudja a világ, nem?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✞ CINEMAHOLICS ✞ (@thecinemaholics) on Nov 13, 2019 at 11:45pm PST

Később szóba kerültek a hasonlóan nehéz szituk, mint például A Wall Street pillangóinak forgatása. A sztár ebben egy extra dögös sztrippert játszott, így nem maradhatott ki a szexis rúdtánc jelenet.

Erről Jennifer azt mondta, nagyon aggódott miatt, pláne, hogy a teremben 300 férfi nézte a produkcióját élőben. Szerencsére minden úgy ment, ahogyan eltervezte, nem lett kínos villantás és beégés a vége!

 

View this post on Instagram

 

#HustlersMovie – in theaters September 13. Get tickets now. (Link in bio)

A post shared by Hustlers (@hustlersmovie) on Aug 19, 2019 at 9:19am PDT

Még több

Te Te Te