Ő lett a világ leggazdagabb embere

Jeff Bezosnak át kell adnia a trónt egy régi visszatérőnek.

Ő lett a világ leggazdagabb embere

Ha eddig az volt a kérdés, hogy ki a világ legfiatalabb dollármilliárdosa, mindenki azonnal tudta a választ, hogy Kylie Jenner. Ahogy azt is mindenki meg tudta mondani, hogy a világ leggazdagabb embere Jeff Bezos, az Amazon alapítója és vezérigazgatója, akinek vagyona túllépte a 108 milliárd dollárt is. Ma viszont kiderült, hogy ezzel az összeggel Jeff már csak a második leggazdagabb ember, a vezetést pedig visszavette az egykoron leggazdagabb, aki nem más, mint Bill Gates.

via GIPHY

A Microsoft vezérének vagyona ugyanis túlszárnyalta a 110 milliárd dollárt, miután a Microsoft is hatalmas sikereket ért el idén. De nemcsak ez vezetett a győzelemhez, hanem Bezos válása is, ugyanis az osztozkodással az üzletember rengeteg pénzt veszített volt felesége javára.

Most talán sokan vannak, akik azt kívánják, bárcsak lennének Bill Gates gyerekeinek a helyében, hisz elképesztő örökség vár majd rájuk, ám Gates és felesége már rég eldöntötték, hogy örökségüket nem gyerekeikre hagyják majd, hanem különböző alapítványokra. Szeretnék ugyanis, ha gyerekeik önerőből teremtenék meg a saját megélhetésüket, ahogyan azt tették ők is. Egyébként hasonlóan gondolkodik a gyereknevelésről és az örökségről Ashton Kutcher és Mila Kunis is, akik bár közel sem olyan gazdag, mint a Microsoft vezére, de azért a gyerekeiknek nem kéne sokat dolgozniuk az életben, ha megkapnák szüleik vagyonát.

Még több

Te Te Te