Szülés pillanatáig nem tudta, hogy terhes az ausztrál modell

Elképesztő történet terjed a neten!

A 23 éves asztrál modell, Erin Langmaid hihetetlen sztorijától hangos a net napok óta. Nem véletlen, ugyanis a lány azt állítja, hogy egészen a szülés pillanatáig fogalma sem volt róla, hogy kisbabát vár. Elmondása szerint semmilyen jele nem volt annak, hogy terhes, sőt még fogamzásgátlót is szedett. „Nem nőtt a hasam, minden ruhámba belefértem. Ez nagyon bizarr” – állította a 7 News reports magazinnak.

Erin és a pasija, Daniel Carty életét totál megváltoztatta az új helyzet, amikor megérkezett a kis Isla. Október végén a lány egyik nap hirtelen nagyon rosszul érezte magát, ezért elment a mosdóba. 10 perccel később sokkolta, amit látott. „Sikítást hallottam és berohantam a mosdóba, és megláttam ezt az apróságot…” – mesélte az apuka, aki elárulta, hogy nemcsak a látvány döbbentette meg, de az is, hogy a bébi nem lélegzett. Ezért gyorsan tárcsázta a segélyhívó vonalat, akiknek a segítségével sikerült megmenteni Isla életét.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erin Langmaid (@erinlangmaid) on Nov 11, 2019 at 3:06pm PST

Nem sokkal később mindannyian becsekkoltak a közeli kórházba, ahol elmesélték, mi történt velük. Erinnek rejtett terhessége volt, ami annyira extrém mértéket öltött, hogy semmilyen jeleket nem mutatott 9 hónap alatt. Pár hét eltelt, mióta megszületett a pici, és Erin és Daniel az Instán is megosztott néhány fotót a kicsiről: „Meg akarjuk nektek mutatni a családunk legújabb tagját. Isla May kedd este született, és 9 hónapon keresztül az anyukája pocakjában lakott anélkül, hogy elárulta volna nekünk. Egy nagyon nehéz nap után az anya és a kislány is jól vannak, indulunk haza” – írta a büszke apuka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erin Langmaid (@erinlangmaid) on Nov 2, 2019 at 5:13pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Carty (@dan_carty) on Nov 7, 2019 at 6:07pm PST

Még több

Te Te Te