Vajna Timi hatalmas adósságot is örökölt

Ráadásul majdnem a teljes összeget egy éven belül rendeznie kell…

Vajna Timi hatalmas adósságot is örökölt

Októberben már olvashattál arról, hogy Andy Vajna eredeti végrendelete eltűnt, így végül Vajna Timi örökli a filmproducer teljes vagyonát – körülbelül 123 millió dollárt, vagyis több mint 37 milliárd forintot. Most viszont kiderült, hogy 13 milliárd forintnyi adósság rendezése is Timire maradt, ugyanis Andy néhány cégének jelentősen megnőtt a tartozása az utóbbi hónapokban… Ráadásul a hírek szerint Timinek ezt az összeget szinte teljesen egészében egy éven belül rendeznie kell.

A filmproducer özvegye egyébként nemsoká végleg el fogja hagyni a budai villát, ahol férjével éltek, és Amerikába utazik, hogy új életet kezdhessen. Azonban még mielőtt Los Angelesbe utazna, több mint kétszáz darabot elárverez férje filmes és személyes tárgyai közül, és az ebből befolyó összeg egy részét jótékonysági célokra ajánlotta fel.

Timi nemrég elmesélte, hogy nagyon megviselte őt Andy Vajna halála, és nem csak lelkileg, hanem fizikailag is teljesen belebetegedett szerelme elvesztésébe – ráadásul nagyon kétségbe van esve a jövője miatt. Valószínűleg ezért döntött úgy, hogy Amerikába költözik, ugyanis itt minden a férjére emlékezteti, és így nem tud továbblépni az életében. Sőt, azt is elmondta, hogy egy időre szeretne visszavonulni a nyilvánosság elől, és nem akar több interjút adni.

Még több

Te Te Te