2019.11.18.@ 12.11

Vajna Timi hatalmas adósságot is örökölt

Ráadásul majdnem a teljes összeget egy éven belül rendeznie kell…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vajna Timi hatalmas adósságot is örökölt

Októberben már olvashattál arról, hogy Andy Vajna eredeti végrendelete eltűnt, így végül Vajna Timi örökli a filmproducer teljes vagyonát – körülbelül 123 millió dollárt, vagyis több mint 37 milliárd forintot. Most viszont kiderült, hogy 13 milliárd forintnyi adósság rendezése is Timire maradt, ugyanis Andy néhány cégének jelentősen megnőtt a tartozása az utóbbi hónapokban… Ráadásul a hírek szerint Timinek ezt az összeget szinte teljesen egészében egy éven belül rendeznie kell.

A filmproducer özvegye egyébként nemsoká végleg el fogja hagyni a budai villát, ahol férjével éltek, és Amerikába utazik, hogy új életet kezdhessen. Azonban még mielőtt Los Angelesbe utazna, több mint kétszáz darabot elárverez férje filmes és személyes tárgyai közül, és az ebből befolyó összeg egy részét jótékonysági célokra ajánlotta fel.

Timi nemrég elmesélte, hogy nagyon megviselte őt Andy Vajna halála, és nem csak lelkileg, hanem fizikailag is teljesen belebetegedett szerelme elvesztésébe – ráadásul nagyon kétségbe van esve a jövője miatt. Valószínűleg ezért döntött úgy, hogy Amerikába költözik, ugyanis itt minden a férjére emlékezteti, és így nem tud továbblépni az életében. Sőt, azt is elmondta, hogy egy időre szeretne visszavonulni a nyilvánosság elől, és nem akar több interjút adni.

Címkék: adósság andy vajna örökség vajna tímea vajna timi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

5 elképesztő tény a Disney hercegnőkről, amitől eldobod az agyad

Készülj, mert itt semmi nem az, aminek látszik!

Szakítással álmodsz? Ezt jelenti a szakértők szerint

Álmodtad már valaha, hogy szakítottatok a barátoddal? Ha igen, de nem tudtad mire vélni a dolgot, segítünk megérteni, mit üzent a tudatos énednek a tudattalanod.

Ezt árulja el rólad, hogy jó vagy rossz karakterekre buksz egy filmben

Forog a gyomrod Havas Jontól és az elveitől? Vagy pont fordítva: egy egész életet le tudnál élni egy ennyire becsületes sráccal? Dekódoltuk, mit jelent, ha jó, és mit, ha inkább a negatív karakterekhez vonzódsz.

Ez most a legmenőbb póz az Instán

Csekkold le, melyik beállásért van most mindenki odáig!

„Éppen előléptettek volna, amikor terhes lettem”

A karriered csúcsa felé tartasz, amikor kiderül, hogy egy teljesen új pozíció vár: anya leszel. Örülsz az új feladatnak, de mi lesz a melóddal?

Így tette tönkre majdnem az esküvőmet a Disney-mániás anyukám

Nem éppen úgy alakultak a dolgok, ahogy az a pár tervezte...

A srác arcából kiderítheted, hajlamos-e a megcsalásra

Ahelyett, hogy feltöröd a telóját, vess inkább néhány pillantást a srác pofijára. Egy-két vonásból ugyanis közelebb kerülhetsz hozzá, hogy kiderítsd, mennyire hajlamos a félrelépésre és a füllentésre.

Most kiderült: szinte mindenki illatmániás (x)

Az illat legyen jó és hosszan tartó – állítja a lakosság nagy része Tökéletes páros a Lenortól Azt gondolhatnánk, hogy a Covid19 járvány alatti

Így vállalj másodállást anélkül, hogy kirúgnának

Egyetlen helyen dolgozni olyan oldschool... De hogyan fusizz titokban?