Lea Michele karácsonyi klipjétől azonnal ünnepi hangulatba kerülsz

Ezután még jobban fogod várni a karácsonyt!

Lea Michele karácsonyi klipjétől azonnal ünnepi hangulatba kerülsz

Lea Michele az utóbbi időben inkább filmes karrierjére és családjára koncentrált, ám most úgy tűnik, hogy végre újra énekel, sőt, még egy lemezt is kiad még karácsony előtt.

via GIPHY

 

A színésznőnek az elmúlt években jócskán kijutott a rosszból; egykori szerelmével és egyben sorozatbeli partnerével, Cory Monteith-al egy párt alkottak, amikor a fiú tragikus körülmények között elhunyt még 2013-ban. Ezt Lea érthető módon nagyon nehezen tudta elfogadni és megemészteni, ám azóta szerencsére újra rátalált a boldogság, hiszen tavaly férjhez ment, és ma már nincs nála boldogoabb ember.

A sztár szeirnt pont ez a kiegyensúlyozottság és boldogság az, amit legújabb karácsonyi albuma képvisel:

„Nemrég házasodtam meg, így ez egy igazán boldog időszak most az életemben. Az album ezt tökéletesen prezentálja.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I am finally able to share this with you! #ChristmasInTheCity coming soon❣️Can’t wait to get into the holiday spirit with you guys.🎄

Lea Michele (@leamichele) által megosztott bejegyzés,

A sztár azt is elmondta, hogy milyen sokat jelent számára a karácsony, és New York, így nem csoda, ha az album névadó dala, a ‘Christmas in the City’-ből készítették el az első videóklippet:

„New Yorkban nőttem fel, szóval szerintem karácsonykor nem létezik gyönyörűbb hely a világon. Ezt a dalt úgy írtam meg, mintha egy szerelmes levél lenne, New Yorknak. Carrie Bradshaw egyszer azt mondta, hogy New York a pasija, nos, ezzel kicsit én is így vagyok.”

A klip abszolút gyönyörű lett, Lea hangja pedig még mindig csodálatos, úgyhogy ha egy kicsit is szeretnél ráhangolódni a karácsonyra, akkor ezt a videót ma kötelező megnézned! Ünnepi, csajos, és tele van New Yorkkal!

Még több

Te Te Te