5 csillagjegy, aki összejöhet az exével az ünnepek alatt

Csekkold, hogy te köztük vagy-e!

5 csillagjegy, aki összejöhet az exével az ünnepek alatt

Bika

A Bikák nagyon szeretnek a saját fejük után menni, ráadásul egyaltalán nem viselik jól a változásokat. A szakítást pedig hatalmas változásként élik meg, így ha rosszabb, nehezebb időszakuk van, akkor képesek azonnal felkeresni az exüket. A döntésük emiatt viszont egyáltalán nem átgondolt, így az ünnepi romantikus egymásra találásnak csúnya vége lehet.

Rák

A Rákok a legérzelmesebb jegyek közé tartoznak, ha pedig közelednek az ünnepek, akkor ez csak fokozódik náluk. A karácsony elmúltával azonban képesek akár egy perc alatt is újra kiszeretni a párjukból, hiszen amit addig rózsaszínben láttak, az hirtelen újra kitisztul előttük.

via GIPHY

Nyilas

Bár a Nyilasok elképesztő független személyiségek, mégis befolyásolhatóak, ha közelednek az ünnepek. Egy problémás ex szinte biztos, hogy fel fog tűnni idén karácsonykor, és csak a Nyilasokon fog múlni, hogy képesek-e ellenállni, vagy újra belemennek egy zűrös kapcsolatba…

Halak

A Halak szeretnek álomvilágban élni, az ünnepek közeledtével pedig valóra is válhat az egyik régen dédelgetett álmuk. Egy régi szerelem újra betoppanhat az életükbe, ha pedig készen állnak, akkor a “csapó 2” akár még örökké is tarthat!

Vízöntő

A Vízöntők jól megvannak egyedül is, hiszen nagyon önfejűek és különcök, most mégis esély van rá, hogy hamarosan beadják a derekukat, és elcsábulnak egy régi nagy szerelmük miatt. Érdemes azonban óvatosnak lenni, mert a régi ismerősnek nem biztos, hogy jók a szándékai…

Még több

Te Te Te