A legjobb filmek péntek este a tévében

Hideg van és minden tiszta jég, miért nem bújsz inkább a takaró alá és filmezel ma este a buli helyett?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legjobb filmek péntek este a tévében

A Karib-tenger kalózai: A világvégén – (VIASAT3, 21:00)

Will (Orlando Bloom) és Elizabeth (Keira Knighley) kénytelenek szövetséget kötni korábbi ellenségükkel, Barbossa kapitánnyal, különben nem tudják kiszabadítani Jacket (Johnny Depp). A kalózt az elátkozott Day Jones tartja fogva, akinek pedig a Kelet-Indiai Társaság parancsol. A mentőcsapat egészen a világvégére hajózik, hogy egyesítsék a kalózok összes vezérét. Csak így van esélyük legyőzni a szellemkalózokat és az angol flottát.

Végtelen útvesztő (HBO, 22:00)

Hat idegen furcsa meghívót kap egy szabadulószobás játékba, de első és rossz megérzésük ellenére mindannyian igent mondanak és elmennek. Kezdetben úgy tűnik, minden rendben van, ám hamar kiderül, a szobák mindegyike halálos veszedelmet rejt. A szabályokat betartva kell menekülniük, akinek nem sikerül, meghal. Láthatatlan kínzójuk pedig mintha túl jól ismerné őket… Lehet, hogy nem véletlen, hogy éppen ők kerültek ilyen helyzetbe?

Aurora Borealis – Északi fény (Cinemax2, 20:30)

Ha nem láttad még ezt a csodás magyar filmalkotást, akkor ma este bepótolhatod! A film egy fordulatokban gazdag családtörténet, amely két idősíkon fut. Egy anya és lánya kapcsolatát mutatja be, de nem hétköznapi módon. Olga (Tóth Ildikó), a Bécsben élő sikeres ügyvéd egy régóta elhallgatott titokra bukkan, miközben édesanyja, Mária (Törőcsik Mari) kómában fekszik a kórházban. A nő szenvedélyes kutatásba kezd, a végeredmény pedig felfoghatatlan. Talán eddig nem is ismerte magát?

Zöld lámpás (FILM+, 21:00)

A Zöld Lámpás Alakulat tagjainak az a feladata, hogy fenntartsák az univerzum békéjét. Különleges gyűrűt viselnek, ami szupererőkkel ruházza fel őket. Most azonban minden eddiginél komolyabb ellenséggel találják magukat szembe, ha pedig nem segít egy földi ember, mindenki elpusztul. A világ megmentésére – akaratán kívül – a pilóta Hal Jordant (Ryan Reynolds) kérik fel, aki barátnője, Caroll (Blake Lively) segítségével száll harcba.

Páncélba zárt szellem (Mozi+, 23:20)

Az Őrnagy (Scarlett Johannson) a különleges erőknél szolgál, különlegessége, hogy humán-kiborg hibrid. Ő a 9-es részleg kommandósainak vezetője, feladatuk a legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatása. Amikor feltűnik egy olyan ellenség, akinek nincs más célja, csak megsemmisíteni a HankaRobotika minden fejlesztését, sötét titkok derülnek ki. Ki a jó, és ki a gonosz ebben a történetben? Ez a film egyik kulcskérdése…

Címkék: filmajánló filmek péntek programajánló tévéműsor

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Donald Trump betiltotta volna, 732 millió ember viszont megőrül érte – Mi a TikTok titka? 

Donald Trump betiltotta volna, 732 millió ember viszont megőrül érte – Mi a TikTok titka? 

Az elmúlt három évben a fél világ ráfügött, a TikTok mégis sokak számára egy rejtélyes app maradt. Miért olyan addiktív, mi vele a probléma és mi is maga a TikTok? Ezt próbáltuk most megfejteni.

Az optimizmus tanulható, és azt is megmutatjuk, hogyan kezdj hozzá

Optimistának senki nem születik, bár az tény, hogy egyeseknek könnyebben megy a pozitív gondolkodás, mint másoknak. Ha viszont azok közé tartozol, akik hadilábon állnak vele, akkor most nagyon figyelj, megtanítunk az optimizmusra!

3 csillagjegy, akit a veszély és a kalandok éltetnek

Vannak, akik mindent ezerszer átgondolnak és folyamatosan a kockázatok elkerülése lebeg a szemük előtt. Nos, ha megtalálod magad ezen a listán, akkor te egyáltalán nem tartozol a biztonsági-játékosok közé!

Ez a 4 csillagjegy egyáltalán nem bírja az egyedüllétet

Tele a naptárad programokkal és amint megebédeltél az egyik barátnőddel, már rohansz is kávézni egy másikkal? Akkor ne lepődj meg, ha szerepelsz a listánkon!

Rájöttél? Így kötötték össze a Fekete Özvegyet és Bosszúállók: Végtelen háborút

Bár a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a Fekete Özvegy bemutatóját, de végre debütálhatott a mozikban Natasha Romanoff önálló filmje. És mivel Marvelről van szó, biztosan nem lep meg, ha azt mondjuk, ebben is lelepleztek egy hatalmas easter egget.

Unatkozni jó és kell is, de nem mindegy, hogy csinálod

Unatkozni mindenki tud, gondolhatnád, de spoiler: nem így van. Az unatkozás művészet, és ha mesteri szintre fejleszted, egy csomó dolgot nyerhetsz általa.

Végre kiderült, mikor jön a Lucifer 6. évada

Premierdátumot kapott az egyik kedvenc netflixes sorozatod, a Lucifer fináléja!

A lélegzeted is eláll Palvin Barbi fürdőruhás képétől

Palvin Barbi Görögországban nyaral, ahonnan egy gyönyörű és hihetetlenül szexi fürdőruhás fotóval jelentkezett be.

Már a barátai is rettegnek Harry hercegtől

Harry herceg memoárt ír, ami nemcsak a királyi családnál, de a régi barátainál is aggodalomra ad okot: az iskola- és katonatársai is félnek attól, mi kerülhet bele a könyvbe.

3 csillagjegy, aki a legügyesebben helyezkedik

Nem véletlenül olyan ügyesek és sikeresek, ha karrierről van szó, a következő csillagjegyek ugyanis egyenesen zseniálisak, ha helyezkedésről és kapcsolatépítésről van szó.

Nyílt levél az exemhez, aki túl gyáva volt szakítani

Az igazság elviseléséhez bátorság kell, de egy szakításhoz talán ennél is több. Történetünk hőséből viszont ez teljességgel hiányzott – neki szól ez a nyílt levél.

Összegyűjtöttük a legjobb vasárnap esti filmeket

Ne agyald túl ezt az estét, ideje rápihenned a hétfőre, hiszen bizonyára sok dolgod lesz ezúttal is! Dőlj hátra, kapcsold be a tévét és válassz egyet az alábbi filmek közül!

Végre kiderült, Amerika Kapitány szűz-e vagy sem

Végre megválaszolták az MCU egyik legégetőbb kérdését. Na jó, Amerika Kapitány szüzessége nyilvánvalóan nem az, és mégis mindenki tudni akarja rá a választ.