5 dolog, amiben a Nyilasok jobbak a többi jegynél

Ezekben senki nem tudja lekörözni őket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 dolog, amiben a Nyilasok jobbak a többi jegynél

Mindig képes újrakezdeni

A Nyilast sem kíméli az élet és sokszor padlóra kerül, viszont egyik legirigylésreméltóbb tulajdonsága, hogy önsajnálat helyett azonnal stratégiaalkotásra áll át. Átgondolja, hogy miért jutott oda, ahova és hogyan minimalizálja a veszteségeket, miközben már ismét azon dolgozik, hogy talpra álljon és visszaszerezze az irányítást az élete felett.

Azonnal dönt

Míg mások pro kontra listát írnak vagy körbekérdeznek minden ismerőst mielőtt meghoznának egy nagy döntést, a Nyilas villámgyorsan átgondolja a kérdést és a döntés lehetséges következményeit. Mire észbe kapsz már rég állást váltott, vállalkozásba kezdett vagy éppen megvett egy lakást, amin más ezer évig pörögne. Persze nem mindig dönt jól, de mindenből kihozza a lehető legjobbat.

Divatdiktátor

Ösztönösen ráérez a trendekre és odafigyel arra, mit visel. Oké, ez elég sok emberre igaz, de olyan erőlködés nélkülien senki sem tud kinézni, mint egy Nyilas: mindig egyben van a szettje, a kiegészítők passzolnak egymással és sosem láthatod kócos hajjal vagy gyűrött felsőben.

Titoktartó

Nem csak a BFF legféltettebb titkait tartja meg magának, de egy kollégája elkotyogott félmondatát is bizalmasan kezeli. Nem csak azért, mert szuper diszkrét, de valahol nem is érdekli annyira a másik sztorija, hogy energiát fektessen a továbbadásába. Szinte biztonságosabb neki kiönteni a lelked, mint naplót írni.

Mindenre emlékszik, ami fontos

Lehet, hogy más jegyzetfüzetekből és határidőnaplóval tud csak létezni, de nem a Nyilas, hiszen a fejében van minden fontos infó. Hasonlóan a számára érdektelen titkokhoz, itt is csak annyit tart meg magának, amennyi az érdeke, a többit törli. Szóval, ha valamit elfelejtene tudhatod, hogy szimplán nem érdekelte az infó.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzés nyilas személyiségjegy tulajdonság zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Donald Trump betiltotta volna, 732 millió ember viszont megőrül érte – Mi a TikTok titka? 

Donald Trump betiltotta volna, 732 millió ember viszont megőrül érte – Mi a TikTok titka? 

Az elmúlt három évben a fél világ ráfügött, a TikTok mégis sokak számára egy rejtélyes app maradt. Miért olyan addiktív, mi vele a probléma és mi is maga a TikTok? Ezt próbáltuk most megfejteni.

Az optimizmus tanulható, és azt is megmutatjuk, hogyan kezdj hozzá

Optimistának senki nem születik, bár az tény, hogy egyeseknek könnyebben megy a pozitív gondolkodás, mint másoknak. Ha viszont azok közé tartozol, akik hadilábon állnak vele, akkor most nagyon figyelj, megtanítunk az optimizmusra!

3 csillagjegy, akit a veszély és a kalandok éltetnek

Vannak, akik mindent ezerszer átgondolnak és folyamatosan a kockázatok elkerülése lebeg a szemük előtt. Nos, ha megtalálod magad ezen a listán, akkor te egyáltalán nem tartozol a biztonsági-játékosok közé!

Ez a 4 csillagjegy egyáltalán nem bírja az egyedüllétet

Tele a naptárad programokkal és amint megebédeltél az egyik barátnőddel, már rohansz is kávézni egy másikkal? Akkor ne lepődj meg, ha szerepelsz a listánkon!

Rájöttél? Így kötötték össze a Fekete Özvegyet és Bosszúállók: Végtelen háborút

Bár a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a Fekete Özvegy bemutatóját, de végre debütálhatott a mozikban Natasha Romanoff önálló filmje. És mivel Marvelről van szó, biztosan nem lep meg, ha azt mondjuk, ebben is lelepleztek egy hatalmas easter egget.

Unatkozni jó és kell is, de nem mindegy, hogy csinálod

Unatkozni mindenki tud, gondolhatnád, de spoiler: nem így van. Az unatkozás művészet, és ha mesteri szintre fejleszted, egy csomó dolgot nyerhetsz általa.

Végre kiderült, mikor jön a Lucifer 6. évada

Premierdátumot kapott az egyik kedvenc netflixes sorozatod, a Lucifer fináléja!

A lélegzeted is eláll Palvin Barbi fürdőruhás képétől

Palvin Barbi Görögországban nyaral, ahonnan egy gyönyörű és hihetetlenül szexi fürdőruhás fotóval jelentkezett be.

Már a barátai is rettegnek Harry hercegtől

Harry herceg memoárt ír, ami nemcsak a királyi családnál, de a régi barátainál is aggodalomra ad okot: az iskola- és katonatársai is félnek attól, mi kerülhet bele a könyvbe.

3 csillagjegy, aki a legügyesebben helyezkedik

Nem véletlenül olyan ügyesek és sikeresek, ha karrierről van szó, a következő csillagjegyek ugyanis egyenesen zseniálisak, ha helyezkedésről és kapcsolatépítésről van szó.

Nyílt levél az exemhez, aki túl gyáva volt szakítani

Az igazság elviseléséhez bátorság kell, de egy szakításhoz talán ennél is több. Történetünk hőséből viszont ez teljességgel hiányzott – neki szól ez a nyílt levél.

Összegyűjtöttük a legjobb vasárnap esti filmeket

Ne agyald túl ezt az estét, ideje rápihenned a hétfőre, hiszen bizonyára sok dolgod lesz ezúttal is! Dőlj hátra, kapcsold be a tévét és válassz egyet az alábbi filmek közül!

Végre kiderült, Amerika Kapitány szűz-e vagy sem

Végre megválaszolták az MCU egyik legégetőbb kérdését. Na jó, Amerika Kapitány szüzessége nyilvánvalóan nem az, és mégis mindenki tudni akarja rá a választ.