A legdurvább sztorik, hogyan tudták meg a gyerekek, hogy nem létezik a Mikulás

Összegyűjtöttük a legdurvább sztorikat és visszaemlékezéseket a pillanatról!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legdurvább sztorik, hogyan tudták meg a gyerekek, hogy nem létezik a Mikulás

Katasztrófa Disneylandben

„Amikor nyolc voltam, a szüleim elvittek a téli szünetben Disneylandbe. Szuper napot töltöttünk ott, hazafelé menet pedig szóba jött a karácsony és a Télapó. Az apukám rám nézett, és mivel azt hitte, már rég tudom az igazságot, megkérdezte: »ugye tudod, hogy nem létezik a Mikulás?«. Az anyám nagyon dühös lett rá, én meg teljesen kiakadtam, de megpróbáltam lazára venni a dolgokat és csak annyit mondtam, hogy persze. Végigsírtam az aznap estét a szobámban.

Az informátor

„Én mondtam el az öcsémnek, amikor ő öt éves volt. Egyáltalán nem érdekelte a dolog, de az oviban elmesélte a barátainak, akiket nagyon rosszul érintett a hír. Az óvónéni behívta a szüleimet, és bár anyukám mérges volt, apámtól kaptam egy pacsit.”

A nagy beszélgetés

„Csak egy átlagos nap volt, amikor az anyám leültetett, hogy szeretne beszélni velem. Nem tudtam, miről van szó, de bementünk az egyik szobába és becsukta az ajtót. Aztán közölte, hogy a Mikulás, a Húsvéti Nyuszi és a Fogtündér nem léteznek. Elsőre nem hittem neki, úgyhogy megmutatott egy fiókot, amiben a Fogtündérnek meg a Télapónak írt leveleket tárolta. Eléggé lesokkolt, hogy konkrétan 10 éven keresztül hazudtak nekem.”

Tetten ért Télapó

„11 voltam, karácsony előestéjén nem tudtam aludni. Szóval úgy döntöttem, hogy kimegyek a szobámból, csakhogy épp az édesanyámba botlottam, aki épp vitte lefelé az ajándékokat. Anyukám totál megijedt, úgyhogy csak visszarohant a szobába, ahogy én is. Apukám jött utánam, és könyörgött, hogy ne mondjam el a hat éves húgomnak és az egy éves öcsémnek. Ez akkoriban irtó traumatikus élmény volt, de ma már csak nevetünk rajta.”

Édesszájú nyomozó

„Volt egy nagyon aranyos szokása az apámnak: porcukorral szórta be a cipője talpát, és azzal csinált lenyomatot a padlóra, mintha a Mikulás havas csizmája hagyta volna nyomot. Én hét éves koromban elég falánk és duci gyerek voltam, ezért semmi nem tartott vissza attól, hogy ne kóstoljam meg a havat, amiről kiderült, hogy csak porcukor. Ezután már elég gyanús lett az egész Télapó-ügy…”

Tanári tévedés

„Harmadikos koromban a tanárnőnk megkérdezte, hogy ki mit kért a szüleitől ajándékba, mert ugye mind tudjuk, hogy a Mikulás nem létezik. Amikor hazamentem és elmeséltem ezt otthon, az apám másnap csak azért bement a suliba, hogy leüvöltse a tanárom fejét.”

Címkék: durva sztorik karácsony legdurvább mikulás nem létezik sztorik télapó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Donald Trump betiltotta volna, 732 millió ember viszont megőrül érte – Mi a TikTok titka? 

Donald Trump betiltotta volna, 732 millió ember viszont megőrül érte – Mi a TikTok titka? 

Az elmúlt három évben a fél világ ráfügött, a TikTok mégis sokak számára egy rejtélyes app maradt. Miért olyan addiktív, mi vele a probléma és mi is maga a TikTok? Ezt próbáltuk most megfejteni.

Az optimizmus tanulható, és azt is megmutatjuk, hogyan kezdj hozzá

Optimistának senki nem születik, bár az tény, hogy egyeseknek könnyebben megy a pozitív gondolkodás, mint másoknak. Ha viszont azok közé tartozol, akik hadilábon állnak vele, akkor most nagyon figyelj, megtanítunk az optimizmusra!

3 csillagjegy, akit a veszély és a kalandok éltetnek

Vannak, akik mindent ezerszer átgondolnak és folyamatosan a kockázatok elkerülése lebeg a szemük előtt. Nos, ha megtalálod magad ezen a listán, akkor te egyáltalán nem tartozol a biztonsági-játékosok közé!

Ez a 4 csillagjegy egyáltalán nem bírja az egyedüllétet

Tele a naptárad programokkal és amint megebédeltél az egyik barátnőddel, már rohansz is kávézni egy másikkal? Akkor ne lepődj meg, ha szerepelsz a listánkon!

Rájöttél? Így kötötték össze a Fekete Özvegyet és Bosszúállók: Végtelen háborút

Bár a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a Fekete Özvegy bemutatóját, de végre debütálhatott a mozikban Natasha Romanoff önálló filmje. És mivel Marvelről van szó, biztosan nem lep meg, ha azt mondjuk, ebben is lelepleztek egy hatalmas easter egget.

Unatkozni jó és kell is, de nem mindegy, hogy csinálod

Unatkozni mindenki tud, gondolhatnád, de spoiler: nem így van. Az unatkozás művészet, és ha mesteri szintre fejleszted, egy csomó dolgot nyerhetsz általa.

Végre kiderült, mikor jön a Lucifer 6. évada

Premierdátumot kapott az egyik kedvenc netflixes sorozatod, a Lucifer fináléja!

A lélegzeted is eláll Palvin Barbi fürdőruhás képétől

Palvin Barbi Görögországban nyaral, ahonnan egy gyönyörű és hihetetlenül szexi fürdőruhás fotóval jelentkezett be.

Már a barátai is rettegnek Harry hercegtől

Harry herceg memoárt ír, ami nemcsak a királyi családnál, de a régi barátainál is aggodalomra ad okot: az iskola- és katonatársai is félnek attól, mi kerülhet bele a könyvbe.

3 csillagjegy, aki a legügyesebben helyezkedik

Nem véletlenül olyan ügyesek és sikeresek, ha karrierről van szó, a következő csillagjegyek ugyanis egyenesen zseniálisak, ha helyezkedésről és kapcsolatépítésről van szó.

Nyílt levél az exemhez, aki túl gyáva volt szakítani

Az igazság elviseléséhez bátorság kell, de egy szakításhoz talán ennél is több. Történetünk hőséből viszont ez teljességgel hiányzott – neki szól ez a nyílt levél.

Összegyűjtöttük a legjobb vasárnap esti filmeket

Ne agyald túl ezt az estét, ideje rápihenned a hétfőre, hiszen bizonyára sok dolgod lesz ezúttal is! Dőlj hátra, kapcsold be a tévét és válassz egyet az alábbi filmek közül!

Végre kiderült, Amerika Kapitány szűz-e vagy sem

Végre megválaszolták az MCU egyik legégetőbb kérdését. Na jó, Amerika Kapitány szüzessége nyilvánvalóan nem az, és mégis mindenki tudni akarja rá a választ.