2019.12.11.@ 07.12

A legdurvább sztorik, hogyan tudták meg a gyerekek, hogy nem létezik a Mikulás

Összegyűjtöttük a legdurvább sztorikat és visszaemlékezéseket a pillanatról!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legdurvább sztorik, hogyan tudták meg a gyerekek, hogy nem létezik a Mikulás

Katasztrófa Disneylandben

„Amikor nyolc voltam, a szüleim elvittek a téli szünetben Disneylandbe. Szuper napot töltöttünk ott, hazafelé menet pedig szóba jött a karácsony és a Télapó. Az apukám rám nézett, és mivel azt hitte, már rég tudom az igazságot, megkérdezte: »ugye tudod, hogy nem létezik a Mikulás?«. Az anyám nagyon dühös lett rá, én meg teljesen kiakadtam, de megpróbáltam lazára venni a dolgokat és csak annyit mondtam, hogy persze. Végigsírtam az aznap estét a szobámban.

Az informátor

„Én mondtam el az öcsémnek, amikor ő öt éves volt. Egyáltalán nem érdekelte a dolog, de az oviban elmesélte a barátainak, akiket nagyon rosszul érintett a hír. Az óvónéni behívta a szüleimet, és bár anyukám mérges volt, apámtól kaptam egy pacsit.”

A nagy beszélgetés

„Csak egy átlagos nap volt, amikor az anyám leültetett, hogy szeretne beszélni velem. Nem tudtam, miről van szó, de bementünk az egyik szobába és becsukta az ajtót. Aztán közölte, hogy a Mikulás, a Húsvéti Nyuszi és a Fogtündér nem léteznek. Elsőre nem hittem neki, úgyhogy megmutatott egy fiókot, amiben a Fogtündérnek meg a Télapónak írt leveleket tárolta. Eléggé lesokkolt, hogy konkrétan 10 éven keresztül hazudtak nekem.”

Tetten ért Télapó

„11 voltam, karácsony előestéjén nem tudtam aludni. Szóval úgy döntöttem, hogy kimegyek a szobámból, csakhogy épp az édesanyámba botlottam, aki épp vitte lefelé az ajándékokat. Anyukám totál megijedt, úgyhogy csak visszarohant a szobába, ahogy én is. Apukám jött utánam, és könyörgött, hogy ne mondjam el a hat éves húgomnak és az egy éves öcsémnek. Ez akkoriban irtó traumatikus élmény volt, de ma már csak nevetünk rajta.”

Édesszájú nyomozó

„Volt egy nagyon aranyos szokása az apámnak: porcukorral szórta be a cipője talpát, és azzal csinált lenyomatot a padlóra, mintha a Mikulás havas csizmája hagyta volna nyomot. Én hét éves koromban elég falánk és duci gyerek voltam, ezért semmi nem tartott vissza attól, hogy ne kóstoljam meg a havat, amiről kiderült, hogy csak porcukor. Ezután már elég gyanús lett az egész Télapó-ügy…”

Tanári tévedés

„Harmadikos koromban a tanárnőnk megkérdezte, hogy ki mit kért a szüleitől ajándékba, mert ugye mind tudjuk, hogy a Mikulás nem létezik. Amikor hazamentem és elmeséltem ezt otthon, az apám másnap csak azért bement a suliba, hogy leüvöltse a tanárom fejét.”

Címkék: durva sztorik karácsony legdurvább mikulás nem létezik sztorik télapó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Bizarr süti robbantotta fel a netet, ami valójában isteni

Bizarr süti robbantotta fel a netet, ami valójában isteni

Á, semmi különös, csak egy újabb őrült TikTok-recept.

5 film, amiért érdemes a tévé elé kuckózni ma este

Elfáradtál ezen a héten? Akkor csüccs le a tévé elé, és nézz meg egy szuper filmet a takaró alól!

Ezek lesznek szombat este a legjobb filmek a tévében

Csekkold le, miért érdemes bekuckózni a kanapéra!

Készíts tökéletes brownie-t 2 perc alatt!

Friss, puha, extra csokis, vagyis brutálisan finom, ráadásul pár perc alatt kész. Kell ennél több egy fárasztó hét után?

5 ok, amiért a pasi már az első randi előtt felszívódik

Most lerántjuk a leplet a ghostingolásról!

Így beszélj a főnököddel, ha rugalmasabb munkaidőt szeretnél a járvány után

Te sem szeretnél lemondani a home office kényelméről?

Itt az újabb desszert, amiért megőrül a net

Megérkezett a palacsintapelyhek újabb változata!

Így lehet avatarod a Facebookon, ha eddig még nem volt

Imádod vagy utálod az új funkciót?