2019.12.23.@ 06.12

3 Cosmo-lány elmesélte élete legaranyosabb karácsonyi sztoriját

Készítsd a zsepidet, mert igazi szívmelengető történetek következnek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 Cosmo-lány elmesélte élete legaranyosabb karácsonyi sztoriját

Macskás meglepi

„Gyerekként évekig nyúztam anyukámat egy cicáért. Mindig, amikor felhoztam a témát, ő csak annyit kérdezett: » és egyedül is gondját tudod majd viselni? « Erre persze minden egyes alkalommal rávágtam egy bátor igent. Tízéves lehettem, mikor december 24-én ebéd után, anyu valamilyen ürüggyel elszaladt otthonról. Nagyjából fél óra múlva ért haza és mikor belépett a bejárati ajtón, szólt, hogy gyorsan szaladjak oda. Egy kartondoboz volt a kezében, amit felém nyújtott. Én belenéztem és megláttam, ahogy egy apró fekete-fehér mancs kapálózik ki belőle. Hogy mi volt erre az első reakcióm? Öröm? Eufória? Hát, nem. Rémülten felkiáltottam: » egyedül képtelen vagyok a gondját viselni! « És berohantam a szobámba… Ez az eset azóta is anyukám egyik kedvenc karácsonyi sztorija, azt mesélte, azóta sem vágtam olyan rettegő arcot, mint mikor megláttam Pamacsot. És bár a hirtelen rám nehezedő felelősségtől tényleg sokkot kaptam, de persze imádtam őt, aki 15 évig volt a legjobb barátom. Ő volt életem legszebb karácsonyi ajándéka, akit soha nem fogok elfelejteni.” (Cili, 28)

 

Elcserélt ajándékok

„Három éve volt az első alkalom, hogy a pasim szüleinél töltöttük a karácsonyt. Gáborral előre megbeszéltük, hogy mit veszünk egymásnak, úgyhogy az volt a terv, hogy én egy nagyon menő arckrémet és álmaim szempillaspirálját kapom majd tőle. Szenteste aztán az ajándékbontás kicsit félrement, és Gábor mamája bontotta ki a nekem szánt csomagot a krémmel és a szempillaspirállal… Annyira megörült, hogy végre nem egy pár zoknit, hanem igazi csajos ajándékot kapott, hogy nem volt szívünk megmondani neki az igazságot. A sztori azonban itt még nem ért véget. Egészen hihetetlen, de következő karácsonykor is hasonló helyzetbe kerültük, ám ekkor már kénytelenek voltunk szólni miatta. Ugyanis akkor egy dögös fehérnemű szettet kaptam… És hát igen, amikor a mami kibontotta, azt gondolta, hogy a férje lepte meg a szexi szettel… Azóta is ez a sírva röhögős karácsony a kedvencem.” (Kitti, 27)

 

Szakítástól az igenig

„Mielőtt összejöttem Ádámmal, kicsit olyan volt az életem, mint egy mesében. Mindig minden úgy alakult, ahogy szerettem volna, legyen szó melóról vagy pasikról. Aztán megismerted Ádit, aki elvált, totálisan kiábrándult a kapcsolatokból és persze soha többé nem akart hallani házasságról. Én viszont szerettem volna férjhez menni és ebből nem csináltam titkot. Tavaly karácsonykor ezen annyira komolyan összevesztünk, hogy kénytelenek voltunk beismerni, teljesen mást akarunk az életünktől. Nincs annál nyomasztóbb dolog, mint karácsonykor azon agyalni, hogy a szüleidhez, vagy a barátnődhöz költözz, amíg nem találsz új kecót, a fájdalmas szakításról nem is beszélve. Épp az utolsó dobozt zártam le, benne a cuccaimmal, amikor Ádám leült mellém a földre. Elmondta, hogy szeret, de fél a csalódástól és nem akar átélni egy újabb válást, ezért tiltakozott annyira a házasság ellen. Viszont soha többé nem akarja azt érezni, hogy elveszíthet: hirtelen megfogta a kezem, és az egyik karácsonyfadísz zsinórjával tekerte át a gyűrűsujjamat. Soha nem gondoltam, hogy a szakításunk estéjén jegyeznek majd el.” (Lili, 25)

Címkék: cuki karácsony őszinte történet vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Ezt jelenti valójában, ha a srác nem ír vissza azonnal

Ezt jelenti valójában, ha a srác nem ír vissza azonnal

Nem kell azonnal pánikolni, lehet, hogy épp csomó munkája van, és nem ér rá válaszolni. Vagy mégsem? Itt van pár magyarázat, hogy miért nem ír vissza azonnal.

Ilyenek lennének a kedvenc sztárjaid Disney hercegnőként

Meseszép rajzokat készít egy ukrán grafikus lány

Ezt jelenti valójában, ha a pasi azt mondja, hogy hiányzol neki

Ez az egy szó többet elárul a kiszemeltedről, mint gondolnád!

Ennél menőbb sütit most nem is készíthetnél!

Ezzel a módszerrel tökéletes lesz a csokis kekszed!

10 Disney idézet, ami kicsit megváltoztatja majd az életed

Írd fel őket a kedvenced a határidőnaplódba!

3 isteni jégkrém, amit otthon is elkészíthetsz

Azonnal ki akarod próbálni ezeket a recepteket!

Ennél szexibb tetkótrend nem lesz idén

Még pont időben jött a nyári szexizéshez.

Gwyneth Paltrow tészta receptjénél nem készíthetsz ma finomabbat

Mit szólsz egy gyors, könnyű és fincsi vacsorához?

5 elképesztő tény a Disney hercegnőkről, amitől eldobod az agyad

Készülj, mert itt semmi nem az, aminek látszik!