Szeretnéd kipihenni a karácsonyt? Ilyen filmek közül válogathatsz ma

Mutatjuk, miért érdemes ma este bekapcsolni a tévét!

Szeretnéd kipihenni a karácsonyt? Ilyen filmek közül válogathatsz ma

Indiana Jones: Az elveszett frigyláda fosztogatói (TV2, 18:45)

Indiana Jones (Harrison Ford) régészprofesszor, ráadásul nem a nyugis, hanem az a kalandvágyó fajta. 1936-ban híre megy, hogy a németek hatalmas ásatásokba kezdtek Egyiptomban, a frigyládát keresik, benne Mózes kőtábláival, amikre a tízparancsolatot vésték. A legenda szerint ugyanis minden hatalom azé lesz, aki ezeket a kincseket birtokolja. Az amerikai titkosszolgálat természetesen Indiana Jones-t kéri fel a feladatra, így Egyiptomba utazik, hogy kibabráljon a németekkel.

Pappa Pia (Super TV2, 21:00)

Papi (Nagy Feró) egy laza nyugdíjas, akinek idős korára semmije nem maradt, csak egy szakadt csónakház a Duna partján, ahol lakik. A szomszéd diszkó tulaja, Wizy (Stohl András) azonban szemet vet az ingatlanra, plázát építene a helyére. Papi nem akar lemondani otthonáról, ezért unokájától, Tomitól (Szabó Kimmel Tamás) kér segítséget. A srác pont olyan, mint a nagyapja, de ezt soha nem ismerné be… Persze segíteni akar az öregen, ezért minden haverjának szól, hogy nyissanak romkocsmát a csónakházból. Talán a bevételből meg lehet menteni Papi lakhelyét.

Beépített szépség (HBO, 22:00)

Szokatlan terrorista tartja rettegésben a környéket, aki éppen egy szépségverseny indulóit vette célba. Nincs mese, a rendőrségtől valakinek be kell épülnie a lányok közé. A főnök választása a csöppet sem csajos, néha röfögő Gracie-re (Sandra Bullock) esik. Vic Melling szépségszakértő (Michael Caine) ezzel lehetetlen feladatot kap: fel kell készítenie a nőt a versenyre, miközben a hátránya első ránézésre behozhatatlan. Vajon menni fog?

A remény rabjai (FILM+, 23:00)

1946-ban Andy Dufresne (Tim Robbins) bankárt kettős gyilkosságért életfogytiglanra ítélnek, büntetését a Shawshankben kell megkezdenie. A börtönélet kemény, hiszen az őrök kegyetlenek, a rabok pedig egészen elállatiasodtak. Egyetlen barátja, Ellis (Morgan Freeman), tőle tanulja meg az alapszabályokat. Később sikerül beilleszkednie valamennyire, de továbbra is állítja, ártatlan, nem ölt meg senkit…

12 karácsonyi randi (VIASAT3, 17:25)

Kate (Amy Smart) egy csinos, fiatal csajszi, aki nemrég lett szingli és még mindig sokat gondol expasijára, Jackre. December 24-én éppen egy plázában vásárol, amikor elájul. A rossz élmény után úgy dönt, igent mond egy első randira egy Miles nevű sráccal, akit azonban pár perc után otthagy, hogy inkább az expasival talizzon. Jack azonban a kutyájával és új, extradögös barátnőjével érkezik a helyszínre. Kate kiakad, elviszi a kutyát, este csak ők ketten fekszenek le aludni. Ekkor azonban valami történik: amikor a lány kinyitja a szemét, ismét a pláza padlóján hever… Valamilyen csoda folytán egymás után 12 alkalommal élheti át december 24-ét, amiből megtanulhatja, mit rontott el eddig az életében.

Még több

Te Te Te