Meghan Markle apja a saját lánya ellen tanúskodhat

Nagyon durva dolgok derültek ki a bírósági papírokból!

Meghan Markle apja a saját lánya ellen tanúskodhat

Hiába adta áldását a királynő Harry és Meghan elszakadására, a botránynak körülöttük úgy tűnik, soha nem lesz már vége. Emlékszel, hogy a royal pár a nyáron bejelentette, hogy beperelnek három olyan újságot, amik lehozták Meghan apjának, Thomas Markle-nek írt kézzel írott, privát levelét? Nos, az ügy mostanra a bíróságra került, mindkét fél gyűjti a bizonyítékokat, dokumentumokat a saját igazának bizonyítása érdekében.

A legdurvább ezzel kapcsolatban, hogy a beperelt lapok koronatanúja valószínűleg nem más lesz, mint Meghan hercegné 75 éves apja, Thomas. A legfrissebb hírek szerint a sértődött apuka már be is mutatta a bíróságon azokat az üziket, amik szerinte azt igazolják, hogy valójában a lánya akarta a felhajtást maga körül. Azt is tudni véli, hogy Meghan befolyásos barátain keresztül akart nyomást gyakorolni a brit újságírókra, hogy azok ne merjék megírni a sztorikat, amiket kiderítettek róla.

A nyilvánosságra került bírósági papírokból ráadásul az is kiderül, Thomas viszonylag időben értesítette lányát arról, hogy egészségügyi okokból nem tud ott lenni a royal esküvőn. A dokumentumok szerint erre válaszul kapott egy névtelen SMS-t, amit valószínűleg Harry herceg írt neki. Ebben az állt, mennyire megbántja ezzel a lányát és szégyellhetné magát.

„Nem tettem semmi olyat, amivel bántottalak Meghan vagy bárki is legyél… Sajnálom, hogy a szívrohamom… Hogy a szívrohamom kényelmetlenség a számotokra…” – írta a doksik szerint válaszul Mr. Markle.

Az egyik beperelt lap információi szerint egyébként könnyen lehet, hogy a bíróság be fogja hívni Meghant és Thomast is egy közös meghallgatásra, így várhatóan hamarosan újra találkoznak egymással… Mondjuk tuti nem így képzelték!

Még több

Te Te Te