Nagyon kiakadtak a netezők erre a vőlegényre

Szerinted jogosan?

Nagyon kiakadtak a netezők erre a vőlegényre

Tedd a szívedre a kezed és válaszolj a kérdésre: mindegy, hogy szingli/házas vagy, esetleg a Nagy Nap előtt jársz, kb. havonta válogatod fejben álmaid ruháját, eltaláltuk? Akkor azt az érzést is el tudod képzelni, milyen, amikor IRL is megtalálod a tökéletes esküvői rucit, ami még a pénztárcádat sem üríti ki teljesen. Képzeld, ez nemrég megtörtént egy szerencsés lánnyal…csakhogy a vőlegénye kicsit beleszólt a dolgokba.

A menyasszony, Emma már alig várta, hogy végre férjhez menjen Josh-hoz (aki az egész sztorit amúgy kiírta Redditre). Bár a pár a pasi elmondása szerint nem tartja magát extravagánsnak, azért az esküvőre mégis egy laza három millió forintnyi összeget tettek félre. De amikor Emma megtalálta álmai ruháját, ami a fátyollal együtt max 300 ezer forintba került volna, Josh nem akarta megvenni a szettet. Inkább olcsóbb alternatívákat szeretett volna keresni.

„Csak egy gyors Google keresés kihozta, hogy rengeteg különböző ruha van a neten. Sőt olyat is találtam, ami hasonlít ahhoz, amilyet Emma szeretne, csak sokkal olcsóbb. Nem akarok fukarkodni a menyasszonyi ruháján, de konkrétan egyszer lesz rajta. Ezt az összeget költhetnénk inkább a nászutunkra. – magyarázta Josh, aki az apja régi esküvői öltönyét tervezi felvenni.

Miután a srác mindezt közölte Emmával, a pár elképesztően összeveszett. Bár a jövendőbeli férj egyáltalán nem érti, miért akadt ki Emma a döntésén – sőt, egyenesen gyerekesnek nevezte a menyasszonya viselkedését, így a Redditen keresett támogatókat. A netezők viszont nagyon nem értettek egyet a pasi felfogásával, és a legtöbben Emma pártjára álltak. Kiemelték, hogy egy esküvői ruci elképesztően drága, és ez az összeg még viszonylag jó árnak számít. 

Szerinted Joshnak van igaza, vagy az Emmát védő netezőknek?

Még több

Te Te Te