Ezek lesznek szombat este a legjobb filmek a tévében

Ha otthon maradnál, ezek közül válogathatsz!

Ezek lesznek szombat este a legjobb filmek a tévében

Gru (TV2, 19:55)

A világ legcukibb kertvárosában minden tökéletes, kivéve egy házat: fekete homlokzat, kiszáradt növények. A szomszédok ráadásul nem is sejtik, hogy az ott lakó velejéig gonosz Gru egy földalatti bunkerben arra készül, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik, senki nem állíthatja meg, ekkor azonban a sorsa összefonódik három tündéri árva kisánnyal, Angnes-szel, Edith-tel és Margóval. Lehet, hogy Gru képes megváltozni?

Terhes társaság (VIASAT3, 21:00)

Peter Highman (Robert Downey Jr.) minél előbb haza akar jutni, hogy ott lehessen gyermeke születésénél. A balsors azonban összehozza egy bájos agyalágyulttal, Ethannel, aki miatt mindkettejüket letiltják az összes repülőjáratról. Nem marad más választásuk, mint együtt elindulni Los Angeles-be, méghozzá autóval. Szegény Peter ekkor még nem is sejti, mi minden vár még rá!

Aquaman (HBO, 21:50)

Arthur Curry (Jason Momoa) megtudja, hogy édesanyja (Nicole Kidman) atlantisi királynő, így ő a trón jogos várományosa. Féltestvérének, Ormnak (Patrick Wilson) azonban más tervei vannak: igényt tart a koronára és arra törekszik, hogy a szárazföld és a víz örökre két külön világ maradjon. Kemény küzdelem vár a testvérpárra, de a szépséges Mera (Amber Heard) szíve és támogatása már Arthuré.

Hova lettek Morganék? (Super TV2, 21:00)

Mr. Morgan (Hugh Grant) és Mrs. Morgan (Sarah Jessica Parker) házassága már nem a régi, a váláson agyalnak. Egyik nagy veszekedésük alkalmával azonban szemtanúi lesznek egy gyilkosságnak, amit a bűnözők nagyon szeretnének eltussolni: vagyis ki akarják nyírni a civakodó házaspárt. Épp emiatt bekerülnek a tanúvédelmi programba és vidékre küldik őket egy kisvárosba, ahol a seriff rokonainak kell hazudniuk magukat. Vajon túlélhetik?

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész (RTL II, 20:00)

Dumbledore meghalt, így Harry, Ron és Hermione már csak egymásra számíthat a Voldemort elleni végső harcban. A legyőzéséhez azonban el kell pusztítaniuk a halál ereklyéit, ezek őrzik ugyanis a gonosz lelkének egy-egy darabját. Amíg ezek léteznek, Tudjuk Ki elpusztíthatatlan. A küzdelemhez kelleni fog a híres Bodza Pálca, a Láthatatlanná Tévő Köpeny és a Feltámadás Köve is.

Még több

Te Te Te