Ezekért a filmekért érdemes ma este bekapcsolni a tévét

Elő a kukoricával és a meleg takaróval, induljon a mozizás!

Ezekért a filmekért érdemes ma este bekapcsolni a tévét

Legendás állatok és megfigyelésük (RTL Klub, 19:00)

Nem tudsz elszakadni Harry Potter varázsvilágától? Van egy jó hírünk: nem is kell! Kapcsolj ma este erre a csatornára és nézd meg Göthe Salmander állati kalandjait. A bűvös fenevadak professzora azért érkezik New Yorkba, hogy a muglik és varázslók között élő rejtőzködő szörnyeket keresse. Végül azonban komolyabb ellenféllel találja magát szembe, mint amire valaha fel tudott volna készülni.

Amerikai botrány (VIASAT3, 23:25)

Irving (Christian Bale) egy zseni, ám ezt gonosz dolgokra használja: lop, csal, gátlástalanul hazudik. Bűntársával, Sydney-vel (Amy Adams) látszólag megállíthatatlanok, ekkor azonban leleplezi őket egy FBI ügynök (Bradley Cooper). Szabadságukért cserébe össze kell dolgozniuk a rendőrséggel, közben ráadásul Rosalyn (Jennifer Lawrence), Irving elhidegült felesége is mindig bekavar…

Egy kutya négy élete (PRIME, 21:00)

Bailey már kölyökkorában egy kisfiú, Ethan legjobb barátja lesz, állandóan azon agyal, hogyan tehetné boldoggá gazdiját. Sok kalandot élnek meg együtt, a hűséges eb mindig ott van, amikor szükség van rá. Egy napon azonban lejár az ideje. Amikor magához tér, már másik kutyatestben él, de vajon láthatja még valaha előző életében imádott gazdáját? Zsepiket készíts, mert a válasz határozott igen!

Rumnapló (RTL II, 23:10)

Paul Kemp (Johnny Depp) egy alkoholista újságíró, aki úgy dönt, Puerto Ricóba költözik New Yorkból, hátha ott új életet kezdhet. Itt azonban a rum olcsóbb a víznél, így még mélyebbre süllyed. Ráadásul megtalálja a hírhedt, sötét üzelmeket folytató üzletember, Sanderson, hogy egy cikkben mossa tisztára a nevét. Ekkor ismerkedik meg a dögös Chenault-val (Amber Heard), akibe beleszeret, és aki amúgy a maffiózó jegyese…

Valami Amerika 2. (Super TV2, 21:00)

Fanyar magyar humorra vágynál? Akkor a Valami Amerika 2. szuper választás lesz ma estére. A lottónyereménynek hála Tamás leforgathatta ugyan a filmjét, de egyáltalán nem boldog, mert a kritikusok nagyon lehúzták, mindenki utálta. A testvérek hamarosan rátalálnak Alex nyomaira, aki egy színdarab jogait akarja álnéven megvenni. A srácok remélik, ha ezt elhappolják előle, talán visszakaphatják a 60 millió forintjukat… Persze semmi nem úgy sül el, ahogy azt tervezték!

Még több

Te Te Te