Ennyi ideig kellene tartania az első randinak

Ha nem vagy túl tapasztalt szingli, ezt el kell olvasnod!

Ennyi ideig kellene tartania az első randinak

Pár hónapja szakítottál a pasiddal és már kezded azt érezni, ideje újra ismerkedni? Akkor engedd meg, hogy eláruljuk neked a tökéletes első randik legnagyobb titkát! Amikor először találkozol egy sráccal, akivel mondjuk a Tinderen ismerkedtél meg, nem kell udvariaskodva a fél estét vele töltened. Pláne akkor nem, ha már néhány mondat után úgy érzed, nincs bennetek semmi közös. Inkább hazamennél a kedvenc soridat pörgetni az HBO-n vagy a Netflixen? Akkor nyomás!

57 perc

A tudomány mai állása szerint ugyanis a tökéletes első randi nem tart órákon át, egészen konkrétan 57 perc elég ahhoz, hogy a felek eldöntsék, a másik elég vonzó és érdekes-e a számukra. Sőt, még durvábbat mondunk: a kutatók szerint a vonzalom része az első 3 másodpercben eldől! Ha már az elején nem érzed, hogy lenne köztetek kémia, felesleges húzni egymás idejét. Igyatok meg egy pohár bort vagy egy kávét, dumáljatok kicsit, de ne kínozd magad értelmetlenül.

Legyen ez egy randiszabály!

Persze előfordulhat, hogy csak te nem érzed „úgy”, a pasi meg nem érti, mi a baj, ilyenkor kedvesen mondd meg neki, hogy nálad az a szabály, hogy az első randi nem tarthat tovább, mint egy óra. Lehet, hogy meglepődik majd, de erre egy szava sem lehet! Ráadásul mindkettőtöknek jobb így, hiszen nem szép dolog rabolni valakinek az idejét.

Még több

Te Te Te