Megvan az év legijesztőbb szelfije

Valami nagyon furcsát vettek észre ennek a nőnek a fotóján. Neked vajon feltűnik?

Megvan az év legijesztőbb szelfije

Olivia Nunn csak egy sima szelfit akart küldeni a barátainak, de arra nem gondolt, hogy ez lesz az eddigi legijesztőbb fotó róla. Nyilván nem arról van szó, hogy a brit lány arca rémisztő lenne, hanem arról, hogy beköltözött a kapucnijába egy nem várt vendég. Ha ez egy képrejtvény lenne, akkor feltennénk neked a kérdést, hogy vajon hány másodperc alatt sikerül kiszúrnod a képen a hibát. ITT tudod csekkolni a fotót (és görgess lejjebb a „megfejtésért”).

A barátai persze azonnal észrevették a szemmagasságban található fekete pókot, ami Olivia figyelmét valahogy teljesen elkerülte. Az egyik lány szerint annyira hihetetlen a sztori, hogy kiírta a Twitterre, hogy még 24 órávan később sem tudja túltenni magát azon, hogy a barátnője szelfit küldött magáról anélkül, hogy észrevette volna a nem is olyan apró pókot. A poszt annyira népszerű lett, hogy csaknem 50 ezer lájkot kapott kis idő alatt, a rengeteg kommentről és megosztásról nem is beszélve…

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy mi történt, miután az angol lány is tudatosította, hogy egy vendég költözött be hozzá. De kommentekben azért mindenki elmondta, mit tett volna a helyében:

„A lelkem elhagyta volna a testemet.”

„10 napig sírtam volna ezután.”

„Igazából fogságba esett. Nem veheti le a kapucnit, nem mozdulhat meg, nem pisloghat, nem csinálhat semmit…”

És te mit tennél ilyen helyzetben?

Még több

Te Te Te