Ezek lesznek szombat este a legjobb filmek a tévében

A könnyed kikapcsolódáshoz nem kell mást tenned, mint megkeresni a távirányítót! Lehet, hogy megint beesett a kanapé mögé?

Ezek lesznek szombat este a legjobb filmek a tévében

A kém (Super TV2, 21:00)

Susan Cooper (Melissa McCarthy) a CIA elemző-ügynöke, az egyik legjobb a szakmában. Amikor azonban két terepen dolgozó társa (Jude Law és Jason Statham) lebukik, neki kell akcióba lendülnie. Soha nem volt még ilyen bevetésen, ezért egy olyan világba csöppent, amit mindig meg akart ismerni, de amiről semmit nem tud. Ha ma hasfájásig szeretnéd röhögni magad, feltétlenül ezt a filmet válaszd!

A szépség és a szörnyeteg (HBO, 20:00)

Belle (Emma Watson) egy csodaszép, okos és független lány, aki imádja bolondos, idős édesapját. A bácsi egy napon nagy veszélybe kerül, egy szörnyeteg veti tömlöcbe. A lány önként felajánlja, hogy helyet cserél apukájával, aki így kiszabadul. A faluban elterjed a hír, hogy Belle fogságba esett, ezért a helyi menő srác, Gaston (Luke Evans) ki akarja szabadítani. Azt azonban nem sejti, hogy a lány és a szörnyeteg időközben egymásba szeretett…

Tűzgyűrű (FILM+, 20:20)

Az óceán mélyen megnyílik egy átjáró, amelyen hatalmas szörnyek érkeznek, hogy elpusztítsanak minden életet a Földön. Még a gigantikus robotok sem tudják megállítani őket, amelyeket az emberek az agyukkal irányítanak. Ekkor azonban egy pilóta és egy újonc beindít egy régi, leselejtezett darabot. Ezzel indulnak a harcba, miközben senki nem hisz bennük.

Deadpool (MOZI+, 23:25)

Wade Wilson (Ryan Reynolds) a különleges erőknél szolgál, az élete azonban fenekestül felfordul, amikor egy kísérlet következtében szupererőre – bármi baj éri, hihetetlen sebességgel meggyógyul – tesz szert. Ha ez nem lenne elég, pusztító a humora is, talán ez veszélyesebb, mint a benne lakozó irányíthatatlan erő. Ráadásul bosszún töri a fejét, ezért pedig képes háborúba indulni.

Véres Valentin (Sony Movie, 23:15)

A gimis sulibálon a menő csajok, Paige (Denise Richards) barátnői eléggé megaláznak egy különc srácot, Jeremyt. Ezután évek telnek el, a lányok már rég elfelejtették, mit tettek. Valentin-napon azonban feltűnik egy Ámor-maszkot viselő sorozatgyilkos, aki ámokfutásba kezd. Vajon lesz, aki megmenekülhet?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te