5 zseniális film a péntek esti lazításhoz

Mindjárt itt a hétvége, amire érdemes rápihenni egy otthoni mozizós estével. Melyik filmet választod?

5 zseniális film a péntek esti lazításhoz

Tolkien (HBO, 18:05)

Oké, a Gyűrűk Urát már ezerszer láttad, de azt is tudod, mi inspirálta az írót a történet megalkotásakor? Lily Collins és Nicholas Hoult főszereplésével kísérheted végig Tolkient az úton, ahol megjárja a háborút, megéli a legszebb szerelmet és eközben megszületik a szívében Zsákos Frodó karaktere. Ezek után másképp nézel majd Középföldére.

 

Bosszúállók: Végjáték (HBO2, 21:20)

Mindegy, hogy láttad a moziban, ahogy az is, hogy hányszor nézted újra. Egyszerűen megint látnod kell. A Marvel Bosszúállók csapatának lezáró filmje egy korszaktól búcsúztatja a szuperhős rajongókat és minden alkalommal egy újabb finom részlet mutatja meg a Marvel-univerzum zsenialitását. Thanos csettintése után is van élet, de ebből egyik kedvenced sem kér. Kérdés, hogy van-e esélyük visszakapni, amit már rég elveszettnek hittek.

 

Horrorra akadva 2. (Cinemax, 20:00)

Teljesen leszívott a munka a héten? Néha kell egy mélyebb mondanivaló nélküli sztori is, ami segít totálisan kikapcsolni. Erre tökéletes lesz egy csapat egyetemista, akik egy őrült professzor fura kísérletében vesznek részt – a tudtuk nélkül. Horrorfilm paródián még nem nevettél ennyit, az tuti.

Hölgyek feketében (Cinemax2, 20:30)

Lisa egy kisvárosból költözik fel Sydney-be és egy áruházban kezd el dolgozni. Hamarosan összebarátkozik a “fekete hölgyekkel”, akikkel elválaszthatatlanok lesznek. Mire észbe kap már ő a csapat középpontja és mindenki rá figyel, miközben ennél sokkal visszafogottabb és félénkebb volt. Vajon jót tett neki a változás?

 

Flört a fellegekben (film4, 20:00)

Donna (Gwyneth Paltrow) stewardess szeretne lenni és végre össze is jön a nagy álma, egy gép fedélzetén kezd el dolgozni – de sajnos csak egy belföldi járatra küldték. Az egyik úton aztán összefut volt ismerősével (Mike Myers) és egy elég kusza szerelmei sztori kezd köztük kialakulni.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te