Erzsébet királynő egészségére is rámegy a royal dráma?

Nem érzi jól magát…

Erzsébet királynő egészségére is rámegy a royal dráma?

Figyelembe véve az utóbbi hetek történéseit, nem lepődünk meg azon, hogy Erzsébet királynő totál stresszes. Nem elég, hogy fiát, Andrást szexuális zaklatással vádolják, Harry és Meghan lemondása miatt sem volt egy nyugodt perce. Legutóbb Meghan még ki is akadt rá, amiért elvette tőlük a royal megnevezést és új márkanevet kell keresniük.

Sajnos ezek a dolgok nem hagyják nyugodni az idős uralkodót, és ahelyett, hogy a megérdemelt nyugis életet élné, nemcsak aggódik a botrányok miatt, de próbálja összetartani a monarchiát. A Us Weekly forrása elárulta, hogy Erzsébet nem érzi jól magát: „Teljesen ki van merülve, mind fizikailag, mind szellemileg. Áprilisban lesz 94 éves, és abban az életszakaszban jár, amikor már le kellene lassítania, és támogatást kellene kapnia a szeretteitől.”

Mindezek mellett tegnap még az is kiderült, hogy a királynő csalódott az unokájában, mert Harry nagyon kínos helyzetbe hozta a monarchiát, a nem vágyott médiafigyelemmel, ami ráadásul a legrosszabbkor jött. Erzsébet semmi másra nem vágyik jelen pillanatban, csak arra, hogy vége legyen a drámának, amit teljesen meg tudunk érteni!

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te