Ezekből a jelekből tudhatod, hogy a pasi csak szexet akar

Nehéz eldönteni, hogy a kiszemelted csak alkalmankénti hancúrt akar, vagy komoly kapcsolatot? Most kiderítheted, mi az igazság!

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy a pasi csak szexet akar

Kevesebb duma, több szex

Te folyamatosan keresed, de neki magától soha nem jut eszébe rád írni? Ja de, egészen véletlenül akkor elképesztő lelkesen és kedvesen képes üzenni, amikor ágytornára vágyakozik… Ráadásul soha nem kérdezi meg, hogy mi van veled, te viszont hallgatod a panaszkodásait? Három szó: tiltás, törlés, felejtés! Akármilyen helyes is a pasi és jó az ágyban, ha ezeken kívül semmi mást nem tud nyújtani neked, akkor ideje ajtót mutatni neki!

Közös program? Kösz nem!

Kavarsz egy sráccal és minden szuper, de az összes talitok abból áll, hogy egy kocsmában boroztok, aztán fementek hozzá, vagy hozzád? Ez egy elég egyértelmű jel arra, hogy a kiszemeltednek esze ágában sincs feladni a szabadságát, ugyanis ha egy férfi komolyan vesz egy nőt, akkor a randi nem csak az ivás-szex kombóból áll össze…

Friends?

Már egy ideje találkozgatsz egy pasival, de valamiért még egy haverját se ismered, vagy ha igen, az is inkább csak a véletlennek köszönhető? Ha soha nem hív egy házibuliba, szülinapi buliba, vagy közös mozizásra se, akkor eléggé sanszos, hogy a srác nem tervez veled hosszútávra, ezért feleslegesnek tartja, hogy része legyél a baráti társaságának.

A  favorit „még nem állok készen egy kapcsolatra” című előadás

Tök jól elvagytok és tényleg kezded megkedvelni a srácot, de ő erőteljesen behúzza a kéziféket, ha feljön köztetek a kapcsolat szó? Sok lány ilyenkor megpróbál időt adni a pasinak, főleg, ha bedobja, hogy nemrég ért véget egy kapcsolata – nemrég = 100 éve – és most csak szórakozni akar kötöttségek nélkül. Ha meghallod ezt a mondatot, fuss, amerre látsz, mert a srác csak okot keres arra, hogy rábólíts a barátság extrákkal szolgáltatásra! 

Még több

Te Te Te