„Kitiltottak a Tinderről, mert túl jól nézek ki”

Nem fogsz hinni a szemednek, ha meglátod a kitiltott lány képeit!

„Kitiltottak a Tinderről, mert túl jól nézek ki”

Egy egészen bizarr esetről számolt be a minap a Daily Mail. A lapnak egy angol nő, bizonyos Laura Mundy nyilatkozott, azt állítva, hogy külseje miatt tiltották ki a Tinderről. Egészen pontosan azért törölték a profilját, mert túl jól nézett ki

A 21 éves Laura saját bevallása szerint életében eddig csak egyetlen egyszer randizott, ezért is szánta rá magát arra, hogy a neten keressen pasit. Mint mondja, még fizetni is hajlandó volt, hogy a Tinder pluszt használhassa.

A regisztráció után azonban fura leveleket kezdett kapni. Ismeretlenek írtak neki, azzal vádolva meg Laurát, hogy kamu fotókat töltött fel magáról. És bár a nő a Daily Mailnek azt nyilatkozta, hogy fogalma sem volt, miért küldözgetnek neki ilyen üzeneteket, őszintén megmondjuk, hogy nekünk lenne néhány ötletünk… Elég csak egy pillantást vetned Laura Tinderes fotóira, (ITT tudod őket csekkolni) és valószínűleg te is megérted majd, hogy az emberek miért vádolták meg azzal, hogy kamu a profilja

Laurát egy idő után annyian jelentették, hogy a Tinder végül letiltotta. És hogy ebből mire következtetett a 21 éves lány? Arra, hogy túl jól nézett ki, ezért rakták ki az alkalmazásból.

A fiatal lány egyébként annyit hajlandó volt bevallani, hogy a profiljára filterezett és filter nélküli képeket is töltött fel. De az igazat megvallva, ezeket a képeket mi valójában nem is filterezettnek mondanánk. A lány gyakorlatilag egy rajzfilmfigura arcát photosoppolta magára.

Te mit szólsz a képekhez?

Még több

Te Te Te