Már György herceg sulijában is van koronavírusos beteg?

A királyi családot is elérte a vírus?

Már György herceg sulijában is van koronavírusos beteg?

Angliában egyre durvább a koronavírus-helyzet. Nem elég, hogy újabb és újabb embereket diagnosztizálnak a betegséggel, de egy csomó irodát, és legalább nyolc sulit bezártak. És azon kívül, hogy úgy tűnik, nem érdemes most londoni városnézést tervezni még így a Brexit előtt, az is kiderült, hogy a királyi család is érintett lehet a járványban!

A Thomas’s Battersea suliban, ahová György herceg és Charlotte hercegnő járnak, négy kis diákot megkértek, hogy maradjanak otthoni karanténban. A gyerekek éppen egy észak-olaszországi sítúráról tértek vissza. Az iskola pedig beparázott, hátha ez idő alatt elkapták a koronavírust. Az érintettek jelenleg tehát otthon vannak, kivizsgálták őket, és az eredményre várnak.

A szerencse az, hogy még senkiről nem állapították meg konkrétan, hogy beteg, így sem György, sem Charlotte nincs veszélyben. Egyelőre. És nagyon reméljük, hogy ez még jó ideig így is marad!

Amúgy Angliában ez az otthoni karantén most abszolút standard eljárás. Miután az első koronavírusos beteget diagnosztizálták, a kormány azt javasolta mindenkinek, aki esetleg a betegség tüneteire gyanakszik, hogy inkább maradjon a házában. Akik pedig az érintett területekről utaztak haza, azok meg pláne, plusz nyilván orvoshoz is kell fordulniuk.

Még több

Te Te Te