Miley Cyrus nem bír leállni a meztelenkedéssel

Már nincs olyan testrésze, amit ne mutatott volna meg nyilvánosan…

Miley Cyrus nem bír leállni a meztelenkedéssel

Ha azt hitted volna, hogy Miley Cyrus végre lenyugszik, akkor tévedtél! Amióta hivatalosan is kimondták a válást Liamtől olyan, mintha az énekesnő minden gát alól teljesen felszabadult volna – szó szerint.

Már egyáltalán nem figyel oda, hogy mit tölt fel a social média oldalaira, magasról tesz rá, hogy ki mit gondol róla és ez a posztjain is látszik. Legutóbb a mellbimbós képe verte ki a biztosítékot, amit persze az Insta törölt is, de új pasijával, Cody Simpsonnal is elég érdekes dolgokat raknak ki.

A legundorítóbb az egy pattanás nyomkodós videó volt, de a mostani húzásuk talán mindet überel. Miley ugyanis gondolt egyet és mindenki előtt megmutatta a melleit Codynak, amíg ő a stúdióban dolgozott. Legalábbis saját bevallása szerint ezt történt:

„Hol vannak azok a képek, amin látszódnak, hogy megvillantottam neked a melleimet, amíg te énekelsz? Tipp: az éneklés közbeni mosolygás segít, hogy tisztábban énekelj ki egy hangot. Szívesen minden fent említett dologért!” – írta pasija, Cody legfrissebb képe alá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cody Simpson (@codysimpson) által megosztott bejegyzés, Febr 26., 2020, időpont: 3:56 (PST időzóna szerint)

Azt nem tudni, hogy az említett pillanatról valójában készült-e kép, de ha igen akkor azt is tutira hamar viszontlátjuk majd a neten, hiszen az énekesnő köztudottan imád a figyelem középpontjában lenni…

Neked bejönnek Miley legutóbbi húzásai?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te