Nézd meg Taylor Swiftet pasiként!

Az új klipje miatt váltott nemet az énekesnő.

Nézd meg Taylor Swiftet pasiként!

Taylor Swift új klipjét egyszerűen imádni fogod! Az énekesnő most megjelent videója a The Man című számához készült, amiben kiadta az összes frusztrációját az olyan típusú pasikkal kapcsolatban, mint Scooter Braun (a volt menedzsere, aki elvette a dalai jogait Taytől), vagy épp Kanye West (akivel már azóta a bizonyos díjátadó óta harcban áll).

És ha már elkezdte, akkor az összes, általános társadalmi igazságtalanságot is sorra vette. Taylor kigúnyolja az ordibáló főnököt, aki bármennyire is bunkó, mégis agyon dicsérik a vezetői képességeit (á la Leonardo DiCaprio a Wall Street farkasában). A metrón utazó, manspreadelő pasit, aki ráadásul még a dolgát is közterületen végzi el. A bikinis lányokkal bulizó gazdag milliárdost. Vagy épp az ezerévesen húsz éves lánnyal házasságot kötő bácsit. De még a filmipar és a színészek közti egyenlőtlenség is kapott egy fricskát a végén.

Plusz ezzel a dallal Tay totálisan visszavágott (leginkább) Scooternek, hiszen, ahogy a klip végén is felsorolja: ő írta, énekli és birtokolja a The Mant, plusz a videó főszerepét, rendezését és írását is bevállalta, szóval a produkció tényleg 100%-ban az övé. Na jó, Dwayne Johnson kicsit besegített, ő volt ugyanis Taylor pasi-hangja. 

Az énekesnő ugyanis totális átalakuláson ment keresztül a klip kedvéért: pasivá változott! A folyamatot pedig lépésről lépésre megmutatják a vidi végén. Kapott parókát, műszakállat, de még az arcát is elváltoztatták kicsit, hogy igazán férfias vonásai legyenek. Ha csekkolod a klipet, te is megláthatod a végeredményt:

Szerintünk tisztára olyan, mint egy fiatal Tom Cruise. Te mit gondolsz?

Még több

Te Te Te